El nostre Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació / X

Consumer Healthcare
Consumer Healthcare

Consumer Healthcare

Laboratorios Viñas es dedica al desenvolupament i la comercialització de productes per a l'autocura, amb la finalitat de mantenir la salut i proporcionar benestar a les persones en totes les etapes de la vida.

La Divisió Consumer Healthcare col•labora amb la farmàcia i posa a la seva disposició productes de recomanació farmacèutica, que cobreixen les necessitats de tots els membres de la família. Des dels cops i nyanyos dels més petits i la cura i la higiene bucodental dels adults, fins als dolors musculars i articulars associats a l'edat.

Laboratorios Viñas promou l'autocura responsable i l'assessorament farmacèutic per tractar els problemes de salut lleus i transitoris, i afronta el futur amb el gran repte de continuar millorant la qualitat de vida de les persones.

Más Comparteix