El nostre Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació / X


Dermatologia
Dermatologia

Dermatologia

Des de la seva fundació el 1911, Laboratorios Viñas ha desenvolupat la seva vocació dermatològica, i avui dia es pot considerar una empresa de referència en la recerca, el desenvolupament i la comercialització de medicaments i productes per als trastorns de la pell.

La Divisió Dermatològica té com a finalitat atendre les necessitats en terapèutica dels metges dermatòlegs i els seus pacients. L'excel•lència galènica, l'acceptabilitat, l'eficàcia i la seguretat de les seves formulacions d'aplicació sobre la pell, han convertit Laboratorios Viñas en el líder del mercat nacional en diverses referències.

Els medicaments i els productes de Laboratorios Viñas contenen els principis actius d'elecció mèdica per al tractament de trastorns dermatològics d'acord amb els darrers avenços científics en el camp de la medicina.

Más Comparteix