El nostre Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació / X

Dermofarmàcia
Dermofarmàcia

Dermofarmàcia

Laboratorios Viñas, des de la seva Divisió Dermofarmàcia, desenvolupa i comercialitza productes per a la cura i la bellesa de la pell, mitjançant fórmules de la més alta qualitat farmacèutica testades dermatològicament.

La dermofarmàcia de Laboratorios Viñas, avalada per marques líders en farmàcia amb més de 25 anys d'experiència, ofereix solucions innovadores específicament formulades per cobrir les necessitats de cada tipus de pell. Des de la hidratació d'una pell jove, la nutrició d'una pell seca i la reparació i reafirmació d'una pell madura, fins a la cura del contorn dels ulls i les pestanyes.

La Divisió Dermofarmàcia encara el futur amb l'objectiu d'incorporar ingredients d'última generació i textures innovadores al desenvolupament de fórmules cosmètiques.

Más Comparteix