El nostre Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació / X

Dolor
Dolor

Dolor

El dolor és la causa més freqüent d'incapacitat i el principal motiu de la visita mèdica, tot un repte per a la farmacoteràpia i també per a Laboratorios Viñas.

 Laboratorios Viñas disposa d'una àmplia experiència en l'elaboració de medicaments i preparats destinats a l'alleujament del dolor localitzat per via tòpica. Per exemple, ha estat pionera en la presentació de cremes amb un principi actiu neuroanalgèsic de gran interès científic i mèdic, la capsaïcina, per al tractament del dolor localitzat articular, muscular i neuropàtic.

Així mateix, ha desenvolupat el concepte original del bany termal amb components naturals, basat en l'eficàcia de la calor envolvent i els efectes antiinflamatoris i relaxants de la seva fórmula. Així s'aconsegueix l'alleujament del dolor, la rigidesa i la tumefacció de mans i peus, símptomes característics en processos reumàtics i/o que requereixen rehabilitació.

Más Comparteix