El nostre Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació / X

Medicina general
Medicina general

Medicina general

La medicina general és l'especialitat transversal que comparteix el coneixement mèdic de les altres especialitats i que exerceix la seva labor amb un enfocament global. El metge de medicina general és el que manté el primer contacte amb el pacient.

 La preparació de medicaments i fórmules farmacèutiques per al metge de medicina general va ser la tasca inicial i primordial de Laboratorios Viñas quan amb prou feines existien altres especialitats mèdiques.

L'espectre de patologies que rep, estudia i tracta el metge de medicina general és complet, per això Laboratorios Viñas també posa al seu abast un ventall ampli de productes destinats a múltiples àmbits com ara el dolor, els trastorns dels cabells i les ungles, la patologia de la mucosa oral, les infeccions del tracte urinari, trastorns de la menopausa, trastorns dermatològics, etc.

Laboratorios Viñas continuarà treballant per posar a la disposició del metge de medicina general medicaments i productes de qualitat que l'ajudin a cobrir les necessitats terapèutiques particulars dels seus pacients.

 

Más Comparteix