El nostre Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació / X

Oftalmologia
Oftalmologia

Oftalmologia

La cura i la higiene específica de la zona periocular (pestanyes, parpelles i vora palpebral) ha estat la porta d'entrada de Laboratorios Viñas en l'especialitat oftalmològica.

 L'àmplia experiència del laboratori en preparats tòpics d'una galènica molt curosa, principis actius i excipients idonis adaptats als diferents tipus de pell a tractar, han permès desenvolupar una línia de tractaments cosmètics de prescripció per a la zona periocular. Addicionalment, s'han dissenyat i comercialitzat fórmules orals destinades a l'estímul de la funció visual i a la prevenció de la degeneració macular associada a l'edat, així com preparats que afavoreixen la cicatrització després de la cirurgia oftàlmica.

Laboratorios Viñas continua amb el seu propòsit de desenvolupar i oferir al metge oftalmòleg i als seus pacients nous preparats útils per satisfer les seves necessitats diàries de tractament.

Más Comparteix