El nostre Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació / X


Pediatria
Pediatria

Pediatria

La tradició de Laboratorios Viñas en la fabricació de medicaments i productes farmacèutics per als nens, es remunta a l'origen de la seva activitat.

Aquest grup especial de pacients sovint requereix la utilització de formes farmacèutiques peculiars, adaptades a l'edat infantil. Per exemple, en el tractament de les aftes bucals, Laboratorios Viñas va desenvolupar el primer i únic medicament en forma de caramel amb un palet d'agradable sabor de maduixa per dissoldre a la boca.

Els medicaments i productes per a diverses patologies pediàtriques, tenen sempre en compte les característiques idònies per a aquest grup d'edat. Els productes més recents presentats per a les aftes i úlceres bucals i per al tractament tòpic del mol•lusc contagiós són exemples clars d'aplicació de la més alta tecnologia a les necessitats de l'ús infantil.

Más Comparteix