El nostre Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació / X

R+D+i

R+D+i

Laboratorios Viñas fa recerca i desenvolupa constantment noves solucions terapèutiques amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.
La capacitat i la infraestructura científica de què disposa Laboratorios Viñas han permès a l'equip de recerca afrontar amb èxit el desenvolupament de medicaments, productes sanitaris, complements nutricionals i productes de dermofarmàcia. Aquest desenvolupament inclou síntesi de molècules originals, estudis farmacotoxicològics, desenvolupament galènic i execució dels assaigs clínics per demostrar-ne l'efectivitat i la innocuïtat. És per això que el Departament de Recerca es divideix en quatre unitats: Química, Farmacologia, Galènica i Clínica.
Investigació química

Investigació química

En el Departament de Recerca Química es duu a terme la síntesi de molècules originals amb potencial terapèutic (molècules noves així com altres principis actius coneguts), el disseny de nous intermedis i processos, la caracterització d'impureses, l'optimització de processos i escalat industrial en planta pilot pròpia o en col•laboració amb planta industrial i el desenvolupament de documentació tècnica i de registre (EDMF), i de producció segons normes GMP. El fruit de la recerca química es tradueix en l'obtenció de patents nacionals i internacionals i del DMF de les molècules estudiades.
Investigació farmacològica

Investigació farmacològica

El Departament de Recerca Farmacològica se centra en l'estudi de l'activitat de les noves molècules obtingudes en el Departament de Química. A Farmacologia s'analitza l'screening de nous principis actius i se n'estableixen (en centre propi i en centres externs) els perfils farmacodinàmic, toxicològic i farmacocinètic, necessaris per complir amb els requisits del registre de medicaments per a ús humà. Les tasques de recerca farmacològica han generat diverses publicacions científiques en revistes internacionals i la inclusió de la monografia de l'acexamat de zinc, un principi actiu original, en la Farmacopea Europea.
Investigació galènica

Investigació galènica

El Departament de Recerca Galènica se centra en el desenvolupament de diverses formes tòpiques i orals que permetin la vectorització dels principis actius, a fi que tinguin una eficàcia màxima i una tolerància òptima. Aquest departament es dedica a estudiar la viabilitat dels projectes, la selecció de la forma farmacèutica, la tria dels excipients adequats, l'establiment de les característiques fisicoquímiques i organolèptiques, els assaigs d'aplicació i els estudis d'estabilitat.

Les línies de recerca s'han dirigit cap a formes galèniques corresponents a suspensions, gels, emulsions, solucions, suports impregnats, esprais, aerosols, etc. Els treballs d'investigació galènica ens han permès aconseguir una innovació constant en diversos medicaments i productes dermatològics originals.
Investigació clínica

Investigació clínica

El Departament de Recerca Clínica se centra en l'estudi de l'eficàcia i de la seguretat dels medicaments, previ a la comercialització, mitjançant la realització d'assaigs clínics en humans. Aquest departament duu a terme la preparació de protocols, la cerca de centres per a la realització d'assaigs clínics (fases I, II i III), la tramitació d'autoritzacions i les anàlisis estadístiques dels resultats.

A més, s'encarrega del disseny, la monitorització i l'anàlisi estadística dels resultats d'aquests assaigs, que es fan en centres hospitalaris. Els assaigs clínics han generat articles científics originals publicats en revistes nacionals i internacionals.
Más Comparteix