Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Cura del cabell i les ungles

share, link, spread

La cura del cabell i les ungles requereix especial atenció, ja que són estructures annexes de la pell que ens ajuden a protegir-nos de l'medi exterior, incrementen la sensibilitat a el tacte i, en el cas de les ungles, ens ajuden a realitzar moviments de precisió. 

Les dues estructures estan compostes principalment de queratina, proteïna estructural rica en aminoàcids ensofrats com la cistina. Atès que són teixits en constant regeneració necessiten d'elements nutritius essencials (aminoàcids, oligoelements i vitamines) que es troben en una alimentació sana i equilibrada. Uns hàbits dietètics inadequats poden originar unes ungles fràgils i trencadisses i /o un cabell feble, amb pèrdua de brillantor i sense flexibilitat. 

Ambdues estructures estan exposades a constants factors agressius externs (acció local d'agents físics i químics, microtraumatismes repetits, immersió freqüent en aigua, el sol, ...) com interns (genètica, nivell hormonal, estrès, embaràs, menopausa, ... ) que poden comprometre la seva estructura i funció

Caiguda del cabell 

Entre cent mil i cent cinquanta mil pèls de el cos humà es troben en el cuir cabellut. 

Els cabells es renoven constantment i són substituïts per uns altres de la mateixa mida i longitud. Els fol·licles pilosos de l'cuir cabellut presenten períodes de creixement i descans, coneguts com "cicle de vida del cabell". Consta de tres fases: 

Perdre al voltant de 50-100 cabells a el dia es considera normal. En general, els cabells desprès deixa espai a un altre nou, donant lloc a una regeneració de la nostra cabellera.  

Quan es produeix una caiguda superior als 150 cabells, el més probable és que el pèl estigui feble. És fàcil saber quan ens trobem amb aquest problema: simplement mirant el raspall, clar indicador de la qualitat i quantitat de cabell perdut diàriament. 

Alopècia 

L'alopècia és la caiguda prematura de pèl o absència d'ell en una o en diverses àrees corporals, de manera temporal o definitiva. 

De vegades, la pèrdua de cabell és irreversible. Això passa quan els fol·licles pilosos del cuir cabellut es destrueixen per alguna raó i ja no es regenera el cabell. És el que es coneix com alopècia cicatricial. Les causes que poden provocar aquesta pèrdua de cabells permanent són diverses: congènites, tumors, infeccions del cuir cabellut, així com diferents malalties de la pell. 

Ungles 

El fet que les ungles sempre estiguin desprotegides i exposades a múltiples agressions externes perjudica la seva integritat. La seva cura diària mitjançant productes específics destinats a protegir, hidratar i regenerar les ungles, ens ajudarà a potenciar la seva vitalitat i bellesa natural. D'altra banda, aportar els elements nutritius essencials per al creixement i el manteniment de les ungles a través d'un complement alimentari contribuirà a la seva bona salut i una major resistència i protecció. 

Laboratorios Viñas: experts en tractaments pel cabell i les ungles 

Com a especialistes en el tractament de l'alopècia, Laboratorios Viñas disposa d'un conjunt complet de medicaments tòpics i orals, així com complements de nutrients per al cabell i les ungles. 

Laboratorios Viñas és el Patrocinador de el Grup Espanyol de Tricologia de l'AEDV des de la seva fundació. 

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi