Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Benestar urinari

share, link, spread

L'aparell urinari és un conjunt d'òrgans encarregats de la producció, l'emmagatzematge i l'expulsió de l'orina.

A través de l'orina s'eliminen de l'organisme les restes nitrogenades del metabolisme (urea, creatinina, àcid úric) i altres substàncies tòxiques.

El sistema urinari està format pels òrgans següents:

En les dones, el tracte uretral és més curt que en els homes i la uretra és més propera a l'anus. Per aquest motiu, les dones solen patir molèsties amb més freqüència que els homes.

Els homes, tot i estar més protegits també poden arribar a presentar complicacions.

Anomenem benestar urinari a l'estat òptim de les vies urinàries i les condicions fisiològiques que permeten una bona salut urinària.

En el cas de les dones, mantenir una bona salut vulvovaginal també té un paper important.

L'embaràs i la menopausa són dues situacions a la vida de la dona on cal extremar la cura i prestar una especial atenció, ja que el risc a patir molèsties augmenta considerablement.

Bons hàbits per a la cura de les vies urinàries i la salut vulvovaginal

Productes

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi