Belcils Pack Ritual Celles Perfectes: un regal imprescindible

20-11-2019

Les celles han cobrat protagonisme en el maquillatge. Fa uns anys no era comú incloure el maquillatge de celles en la rutina de maquillatge o, al menys, de manera habitual. No obstant això, la seva capacitat per aportar estructura a la cara ens ha fet convertir el maquillatge de celles en un pas clau.

Però no hem d'oblidar que, més enllà de la moda, les celles formen part de el contorn dels ulls. La seva funció principal és protectora i, a més, hem de tenir en compte que qualsevol producte que posem en contacte amb les celles entrarà en contacte, gairebé inevitablement, amb la delicada pell de l'àrea que envolta els ulls. Per això, per tenir cura de la salut de l'ull i el seu contorn, també hem de preocupar-nos per les característiques del producte que usem per maquillar les celles.

Dos indispensables de maquillatge per a ulls sensibles per aquestes festes

Amb l'arribada del Nadal, les celebracions i compromisos augmenten, i durant aquests dies, el maquillatge adquireix protagonisme, especialment el de les celles, imprescindible si volem mostrar un aspecte relaxat i descansat. Belcils, la marca especialista en la cura i bellesa dels ulls sensibles, llança el Pack Ritual Celles Perfectes, un duo de productes compost pel Llapis de Celles Bicolor i l’Il·luminador Hipoalergènic que, a un preu especial, et permetran lluir un resultat perfecte i una mirada descansada.

Belcils Llapis de Celles Bicolor és un llapis amb una mina enriquida amb cera d'arbre de Japó que aporta gruix, camufla àrees despobladesi corregeix la forma amb gran efectivitat. El seu doble to marró permet un acabat més natural, resultat que s'accentua difuminant els traços i pentinant les celles amb el seu raspall.

Belcils Il·luminador Hipoalergènic és un maquillatge per a ulls sensibles, de textura fluida, que aportant lluminositat i minimitza l'aparença de rostre cansat de manera instantània. La seva fórmula, amb Dermaxyl i vitamina E, embelleix la mirada, redueix les línies d'expressió i arrugues. Un producte ideal per donar un efecte més fresc i descansat a la mirada alhora que es tracten els símptomes d'envelliment.

Tots dos productes són hipoalergènics i han estat testats sota control dermatològic i oftalmològic, pel que estan especialment indicats a persones portadores de lents de contacte, amb problemes de tolerància a la pell, ulls i / o pells sensibles.

L'ús dels dos productes del Pack Ritual Celles perfectes pot complementar-se amb els inclosos en les línies que ofereix Belcils -Neteja i Cura dels ulls sensibles, Tractament per a la cura del contorn dels ulls, Tractament i Cura de les pestanyes i Maquillatge de tractament i alta tolerància- amb productes per netejar, tractar i embellir els ulls sensibles sense problemes ni irritacions.

3 passos per a unes celles perfectes

  1. Dissenya: Defineix i dóna forma a les celles amb Belcils Llapis de Celles Bicolor.
  2. Difumina: Pentina els traços amb el raspall.
  3. Il·lumina: Gira el dosificador de Belcils Il·luminador Hipoalergènic per aconseguir suficient quantitat de producte. Aplica donant petits tocs en l'arc de la cella i, després, difumina amb una brotxa o amb la punta dels dits. Si ho apliques a l'arc de la cella engrandiràs teus ulls, els donaràs un aspecte més natural i aconseguiràs un efecte lífting.

També pots seguir els passos que es detallen en el Pack Ritual Celles perfectes o visualitzar el ritual complet d'Belcils per a un maquillatge de celles perfectes a aquest vídeo del canal de Youtube de Belcils, on, a més, podràs aprendre que forma has de donar a les celles en funció del teu rostre.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.