Dermaloe MED Gel: una ajuda en el procés de cicatrització

18-09-2019

Tots som susceptibles de patir algun tipus de lesió a la pell. A més de les provocades per una intervenció quirúrgica, hi ha altres de naturalesa més ordinària, com els talls o les cremades. Segons un informe realitzat per FACUA Consumidors en Acció, el 80% dels accidents es produeixen en l'esfera privada, és a dir, a la llar i l'àmbit d'oci, sent un dels més comuns les cremades, sobretot a la cuina, per manipulació de recipients o líquids a altes temperatures.

Dermaloe MED Gel: el poder de la naturalesa, l'eficàcia de la ciència

Quan es produeix algun tipus de lesió cutània, ja sigui una ferida, cremada o cirurgia, s'inicia la cicatrització, un procés complex que té com a objectiu restaurar la integritat dels teixits després d'un dany tissular. En aquest tipus de situacions es recomana l'aplicació d'un producte a força de acemananos i pantenol, dues substàncies de procedència vegetal.

Dermaloe MED Gel forma part de la gamma de productes Laboratorios Viñas Nature, especialitzada en el desenvolupament de productes de qualitat farmacèutica formulats amb ingredients d'origen natural. Aquest producte està especialment dissenyat per accelerar la cicatrització de les ferides i cremades, prevenir la formació de cicatrius visibles (queloides), reduir el dolor, la probabilitat d'infecció -creant una pel·lícula que protegeix de l'aire, microorganismes i contaminants- i hidratar. Dermaloe MED Gel és un gel no gras, sense olor i de fàcil aplicació. La eficàcia de Dermaloe MED Gel es sustenta en:

Una valoració molt positiva en l'àmbit de la farmàcia

Dermaloe MED Gel és un producte sanitari classe IIb avalat per l'Oficina de Farmàcia per la seva gran eficàcia i seguretat. Així com hi ha una base científica sòlida que dóna suport a la competència de acemananos i el pantenol en el procés de cicatrització, també es van avaluar els resultats en la cicatrització de ferides i cremades des de l'Oficina de Farmàcia a través d'un Estudi Observacional*. La percepció del professional farmacèutic va ser altament positiva. Es va considerar que el tractament afavoria una ràpida cicatrització, així com una cicatrització neta en un 99,5% dels casos. El 98,9% dels farmacèutics participants recomanaria en el futur el producte.

Quant a la seva eficàcia, el 90,9% aquells que van iniciar l'estudi amb una lesió gran o molt gran mostrava, en acabar, una lesió petita o molt petita. En els casos en què la lesió era de mida mitjana o inferior, el 98,1% mostrava una lesió petita o molt petita.

Els resultats van ser igualment satisfactoris en avaluar la intensitat del dolor. Es va constatar que els que patien dolor o molt dolor a l'inici del tractament, el van finalitzar amb poc o gens de dolor en un 96,2%. Quan la intensitat era mitjana o inferior, a l'acabar el tractament el 99,6% va manifestar poc o gens de dolor.

Finalment, a l'estimar la intensitat de l'eritema, dels que van iniciar l'estudi amb un eritema intens o molt intens, el 94% mostrava un eritema poc o gens intens en finalitzar el tractament. Dels que van iniciar l'estudi amb un eritema d'intensitat mitjana o inferior, el 99,1% mostrava un eritema poc o gens intens.

Tampoc es van observar contraindicacions pel que fa a la seguretat. Després d'una mitjana de 10,9 dies d'utilització, no es van registrar reaccions adverses greus.

Instruccions d’ús

Dermaloe MED Gel es pot aplicar en ferida oberta i en qualsevol tipus de pacient.

Després de netejar la lesió, aplicar una o més vegades al dia una petita quantitat de Dermaloe MED Gel amb el rovell del dit fins a formar una pel·lícula que cobreixi la zona afectada, incloent les vores.

 

 

* Estudi Observacional sobre un total de 633 participants -396 dones i 237 homes-, d’entre 10 mesos i 95 anys.

 

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.