Descobreix al nou web d’Hiposudol la gamma més completa i eficaç enfront de l'excés de sudoració

10-09-2020

Quan es produeix una sudoració excessiva o aquesta té lloc sense que hi hagi una causa que la justifiqui -augment de la temperatura, tensió, situació d'estrès físic o emocionalment, ens trobem davant d'un cas d'hipersudoració, trastorn dermatològic que s'estima que afecta el 3% de la població i de la que existeixen dos patrons:

En ambdós casos, es tracta d'un trastorn que menyscaba la qualitat de vida dels qui la pateixen, incidint de manera negativa en l'àrea laboral, social i psicològica.

Amb el propòsit d'oferir una eina pràctica per al professional de l'àmbit sanitari i també per al pacient d'hipersudoració, Hiposudol la gamma de productes de Laboratorios Viñas desenvolupada per tractar l'excés de sudoració, llança un nou web en el qual s'exposa de manera rigorosa i clara tota la informació necessària per conèixer i tractar aquest trastorn de manera efectiva i segura.

Un portal per entendre el problema i aplicar la millor solució

Al web de Hiposudol s'explica aquest trastorn, les possibles causes i les alternatives existents per abordar el problema. Es contemplen des de senzills hàbits higiènic-dietètics, de fàcil seguiment, fins a línies de tractament per als casos més severs, passant per l'ús de antitranspirants tòpics, que sol ser el tractament d'elecció per a la hipersudoració. Aquests, a diferència dels desodorants, que es limiten a intentar minimitzar l'olor, inhibeixen la sudoració a l'obstruir de manera parcial i temporal els conductes excretors de les glàndules sudorípares. Quant a la seva formulació, les sals d'alumini han demostrat ser les substàncies astringents eficaces en el tractament tòpic de la hipersudoració.

La gamma de productes Hiposudol ofereix diferents formats, cadascun d'ells amb unes característiques específiques:

A www.hiposudol.com es mostra la fitxa detallada de tots els productes, explicant de maner molt visual i clara les seves indicacions, principals beneficis, la manera d'aplicació i el tractament a seguir.

Perquè no quedi cap qüestió per resoldre, el web també inclou un apartat de preguntes i respostes com, per exemple, a partir de quina edat es pot usar Hiposudol, quant de temps dura el seu efecte o si és possible simultaniejar dos productes de la gamma. Si, tot i així, al professional o a l'afectat per hiperhidrosi li sorgeix algun dubte o desitja realitzar un suggeriment, també pot plantejar-la a través del formulari de contacte disposat per a això.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necesarias por motivos técnicos

Análisis

Configuración personalizada |