Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Emolienta: màxima hidratació per protegir la teva pell a l'hivern

20-12-2022

La pèrdua d'hidratació és l'alteració més freqüent a l'hivern. El fred provoca la vasoconstricció dels capil·lars; s'alenteix la renovació cel·lular, augmentant la capa formada per les cèl·lules mortes, cosa que dificulta l'arribada de la secreció sebàcia a la superfície per lubricar i nodrir l'epidermis, deixant-la seca i sensibilitzada. A més, la humitat de l´ambient baixa per l´ús de les calefaccions i provoca l´evaporació de l´aigua de la pell. La deshidratació comporta pèrdua d'elasticitat i poden aparèixer descamacions o fins i tot vermellors a causa dels canvis bruscs de temperatura.

Per solucionar-ho no n'hi ha prou amb utilitzar qualsevol crema o emulsió: cal un producte de cura que, gràcies a la seva formulació, restableixi el mantell hidrolipídic i aconsegueixi un intens efecte emol·lient i hidratant.

Tenir cura de la pell a l'hivern

Tenir cura de la pell a l'hivern té les seves particularitats i la nutrició i la protecció en són algunes. Hem de cuidar-la sempre, és clar, però adaptant les rutines al calendari perquè segons l'estació de l'any, la pell reacciona de manera diferent. A l'hivern és fonamental reforçar la nutrició per mantenir-la sana i hidratada.

L'anomenat mantell hidrolipídic és la barrera que impermeabilitza i protegeix la pell. Hi ha factors externs com el fred, el vent, la contaminació o la sequedat provocada per les calefaccions a l'hivern; i factors interns, genètica, envelliment, certes malalties, que comporten el seu deteriorament, fonamentalment un dèficit de factors hidratants naturals (FHN) com la urea, àcids grassos o aminoàcids.

Emolienta Emulsió Fluida: formulada per protegir i hidratar la pell a les èpoques de més fred

Emolienta Emulsión Fluida, de Laboratorios Viñas, manté inalterat el mantell hidrolipídic de la pell gràcies a la seva formulació a base d'urea, àcid làctic, àcid hialurònic i esqualà. A més, no deixa residus i confereix una gran suavitat i finor a les zones d’aplicació. La seva textura i lleugeresa permeten una millor absorció, màxima hidratació i una aplicació fàcil i agradable.

Emolienta Emulsió fluida, valorada dermatològicament per la sequedat i excessiva descamació de la pell, permet una elevada hidratació corporal a les 3 setmanes d'ús*. És una emulsió eficaç i molt ben tolerada; tant en nens com en adults, que ha mostrat molt bon perfil de seguretat, no pica, no irrita ni sensibilitza.

A més, el seu format 400 ml amb bomba de buit, permet un major aprofitament del producte i redueix el risc de contaminació bacteriana.

Principis actius

La seva formulació assegura la hidratació per assolir una pell sana i garanteix alta tolerància, seguretat i eficàcia. Inclou:

Emolienta: una gamma pensada per a pells delicades

Laboratorios Viñas compta amb una àmplia experiència en dermatologia i en el desenvolupament de productes per al tractament de la pell seca fins i tot sensible i atòpica, que no tolera altres fórmules més agressives. Els seus avançats components emol·lients, hidratants i regeneradors, la fan especialment adequada per a pells delicades.

Emolienta, de Laboratorios Viñas, és la gamma dermatològica indicada per a les diferents manifestacions de la pell seca. També per a pells sensibles o altres malalties de la pell. Inclou solucions específiques per a cada zona del cos i situació de la pell que requereixi una cura específica: Emolienta Uñas, Emolienta Labios, Emolienta Nasal, Emolienta Palpebral, Emolienta QP i Emolienta Pies. Les fórmules de la gamma estan especialment dissenyades per no deixar residus grassos i conferir a les zones d’aplicació una gran suavitat i finor.

 

* Avaluació de l'eficàcia hidratant realitzada sobre 83 persones durant 3 setmanes de tractament. El 94% dels pacients presentaven una pell hidratada o normal al final del tractament. L'eficàcia hidratant i emol·lient va ser considerada òptima o bona en gairebé el 100% dels casos. El 90% dels pacients va valorar el tractament com a òptim o bo a l'enquesta de satisfacció.

Fonts:

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi

Configuració personalitzada |