Fórmula tricogènica reforçada de Vitacrecil Complex Forte per la caiguda estacional del cabell

01-10-2019

Cada estació de l'any ens aboca a una emoció diferent. La primavera és temps de renaixement, l'estiu època de llum i diversió, l'hivern d'introspecció i la tardor de renovació. Aquest procés de canvi que vivim a partir de finals de setembre es manifesta en la naturalesa amb el despreniment de les fulles, i en el nostre cabell, amb una caiguda més abundant.

Perdre al voltant de 100 cabells al dia es considera normal, però durant els mesos de tardor la caiguda pot superar els 150. En general, el cabell desprès deixa espai a un altre nou, donant lloc a una regeneració de la nostra cabellera que, d'altra banda , necessita recuperar-se dels estralls que l'estiu, amb l'excés de sol i calor, ha provocat en ella. Es tracta d'un cicle vital que no ens ha de preocupar, sempre que no es produeixi un debilitament o desequilibri.

Quan es perd més del que es guanya

Cada cabell es desenvolupa a partir d'un fol·licle pilós, una estructura cutània alimentada en la seva base per vasos sanguinis. Des que comença a créixer fins que cau, anys després, el cabell passa per tres fases diferenciades: la de creixement o anàgena, la catàgena, quan s'atura el creixement i el fol·licle es redueix, i la de repòs o telógena, etapa en que cau i comença a generar-ne un de nou. La majoria de fol·licles es troben en fase de creixement o anàgena durant la primavera i telógena a la tardor. Tot i que la caiguda del cabell en aquest període és natural, hi ha una sèrie de condicionants que poden accentuar, perjudicant la densitat de la nostra cabellera.

L'estrès, ja sigui físic o psíquic, és un dels factors més destacats. Quan augmenten els nostres nivells d'ansietat, ho fan també els nivells d'adrenalina i de testosterona, responsables que el cabell es debiliti. Altres condicionants que repercuteixen negativament en el creixement del cabell o en la seva fortalesa, donant lloc a un cabell feble, fi i de baixa densitat poden ser determinades dietes d'aprimament, canvis hormonals com els que es produeixen durant el post-part o la menopausa, així com el consum d'alguns medicaments o el tabaquisme.

Només cal observar la quantitat de pèls que vam deixar al coixí cada matí o al nostre raspall, per a valorar la dimensió del problema. Quan els símptomes de caiguda del cabell es fan evidents, ja sigui en homes o dones, l'autoestima es ressent. La inseguretat que provoca no sentir-se a gust amb aquesta pèrdua influeix de manera directa en la percepció que tenim de nosaltres mateixos i en la manera en què ens relacionem amb els altres, arribant a pertorbar el bon funcionament de la nostra vida social.

Com frenar la caiguda i aconseguir una cabellera més densa?

Un complement nutricional específic és de gran ajuda, ja que actua sobre el fons del problema i activa l'autoregulació del propi organisme, arribant a aturar la pèrdua excessiva de pèl. El problema pot estar en una dieta mancada de certs nutrients específics que afecten l'estat del cabell. La manca de proteïnes i minerals pot provocar trastorns capil·lars. És molt probable, a més, que durant l'estiu no hàgim seguit la dieta més adequada, i el cabell es trobi debilitat, handicap per a la muda que s'acosta, que necessita un extra de nutrients perquè es produeixi de la manera correcta.

És molt recomanable prendre mesures que ajudin al procés de renovació capil·lar, incentivant. Amb l'edat, el cabell, a més de disminuir en nombre, es va fent més fi, de manera que la sensació de pèrdua és més gran.

Vitacrecil Complex Forte, vigor i creixement per als cabells

Vitacrecil Complex Forte és la gamma líder del mercat de productes orals per al cabell i la gamma de productes específica per als cabells desenvolupada per Laboratoris Viñas. La seva fórmula, avalada dermatològicament, contribueix a millorar l'estat nutricional del cabell.

Vitacrecil Complex Forte és una combinació completa i equilibrada, que aporta aminoàcids, oligoelements i vitamines essencials (L-cistina, zinc, ferro, àcid pantotènic, vitamina B6 i biotina).

Una ingesta adequada de zinc és un dels factors que ajuden a mantenir el cabell en òptimes condicions. La biotina és una vitamina l'aportació dietètic suficient contribueix al normal manteniment del cabell. La cistina és un aminoàcid ensofrat constitutiu de la queratina.

Tips per recuperar la teva cabellera després de l'estiu

Tenir cura de la cabellera i reparar-la dels estralls soferts després de l'estiu és una cosa senzilla. Només cal incorporar a la rutina diària de bellesa una sèrie d'hàbits saludables i, per descomptat, alimentar-se adequadament i incloure un suplement nutricional. El cabell recuperarà la seva brillantor i suavitat natural.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.