Ginecomplex plus: fórmula millorada, amb un òptim contingut en vitamina D

11-06-2019

Si hi ha alguna cosa del que podem presumir és de les hores de sol de què gaudim. Tot i això, els espanyols patim un dèficit de vitamina D, una vitamina que l'organisme produeix quan exposem la nostra pell al sol. Segons un estudi publicat pel British Journal of Nutrition, fins a un 88% de la població del planeta patiria aquesta mancança. Els nostres nivells s'assemblen als de la resta del món. Malgrat una climatologia propícia, els nivells generals són semblants o fins i tot inferiors als de l'Europa central o Escandinàvia, tal com assenyala la Societat Espanyola d'Investigació Òssia i del Metabolisme Mineral. Les causes d'aquesta mancança són diverses. La Societat Espanyola d'Endocrinologia i Nutrició (SEEN) assenyala factors com deficiències en l'aportació dietètic, el sobreús de protecció solar durant els mesos d'estiu o que gran part de la població espanyola viu per sobre del paral·lel 35ºN, on la possibilitat de sintetitzar vitamina D és escassa a l'hivern i primavera. Un altre condicionant a tenir en compte és la tendència en les societats modernes a passar més temps dins de casa que a l'aire lliure, sobretot a mesura que complim anys.

La vitamina D és fonamental en el desenvolupament de múltiples i vitals funcions fisiològiques. Regula el metabolisme del calci i el fòsfor, contribueix al manteniment d'ossos i dents normals, està implicada en el bon funcionament del sistema immunitari i participa en el procés de secreció d'insulina.

Encara que existeix certa controvèrsia sobre quins són els nivells plasmàtics òptims de vitamina D, la majoria d'experts estan d'acord a assenyalar que parlem de deficiència quan els nivells estan per sota de 20 ng / ml, insuficiència entre 20- 29 ng / ml i suficiència a partir de 30 ng / ml.

Major mancança en dones embarassades

Mantenir uns nivells òptims de vitamina D adquireix més rellevància durant l'embaràs, període en què augmenten els requeriments. S'ha demostrat que hi ha una alta taxa de hipovitaminosi D, tant en les mares com en els nadons. Un estudi ha detectat fins a un 60% de dèficit de vitamina D entre les dones gestants. Els nivells plasmàtics de 25 (OH) D van ser menors de 30 ng / ml en el 88,7% de les mares i el 67,1% dels nadons, menors de 20 ng / ml en el 64,4% i el 41,3%, i de menors de 10 ng / ml en el 26,8% i el 11,1%, respectivament. Al costat d'aquestes dades, cal considerar que, atès que del 20 al 80% de la vitamina D en nadons prové de la mare, llevat que hi hagi una font externa de vitamines, el seu nivell disminueix per sota dels requeriments mínims durant el primer mes de vida.

Els efectes que aquesta mancança pot tenir, tant sobre la mare com sobre la formació i desenvolupament del fetus, són considerables. La hipovitaminosi D produeix un augment en la prevalença de diabetis gestacional, hipertensió gestacional (preeclàmpsia) i deteriorament del sistema immunitari. En el fetus, es tradueix en una taxa més alta de parts prematurs, baix pes i talla en néixer i menor creixement i desenvolupament fetal.

Ginecomplex Plus, l'aportació òptima de vitamina D durant l'embaràs

Ginecomplex Plus, amb nova fórmula millorada, aporta els nutrients específics necessaris per a la mare i el creixement del bebé durant l'embaràs i la lactància. La seva composició, amb omega-3 (EPA / DHA), oligoelements (zinc, ferro, magnesi, iode), minerals (calci, fòsfor, coure, manganès) i vitamines (àcid fòlic, vitamines B1, B2, B3, B6 i B12 , vitamina e i vitamina C), inclou ara 1000 UI (25 mg) de vitamina D, millorant així la fórmula més completa per abans i durant l'embaràs.

Gràcies al seu alt contingut en vitamina D, permet assolir els nivells òptims desitjats en la dona gestant.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.