Hyaluron Mucus: hidratació i regeneració en format gel per a la sequedat vaginal

29-11-2022

Segons l'Associació Espanyola per a l'Estudi de la Menopausa, s'entén per salut vaginal "l'estat de la vagina que manté les condicions fisiològiques adequades a l'evolució de l'edat de la dona, que no produeix simptomatologia local i permet una vida sexual satisfactòria" (1).

Així doncs, la salut vaginal està estretament lligada a les diferents etapes de la vida de la dona, sent la menopausa una de les més delicades. De fet, fins al 90% de les dones en edat menopàusica pateixen la denominada síndrome genitourinària de la menopausa (SGM).

El SGM es caracteritza per la disminució del moc cervical que causa diferents símptomes com l'atròfia vaginal, la disparèunia (terme que defineix el dolor que se sent en mantenir relacions sexuals) i la sequedat vaginal (2). A més, el moc cervical proporciona una barrera de protecció química i física per a la prevenció d'infeccions al tracte reproductiu (3).

Acció en tres nivells

Hyaluron Mucus, de Laboratorios Viñas, és un gel no-hormonal, pel tractament de l'atròfia vaginal, que conté un 0,25% d'àcid hialurònic d'alt pes molecular, amb un perfil d'eficàcia comparable amb els estrògens vaginals i un menor risc d’efectes adversos.

Ha demostrat ser efectiu en el tractament dels símptomes del SGM (Síndrome genitourinari de la menopausa). Per això, l'àcid hialurònic actua i ofereix:

Amb resultats immediats

Hyaluron Mucus presenta les característiques del moc cervical (4), cosa que no només augmenta la seva efectivitat sinó també la seva tolerància: és un gel transparent, filant i elàstic, el pH fisiològic del qual és el mateix que el de la mucosa vaginal. De fet, en un estudi clínic realitzat amb un gel d'àcid hialurònic per a la disparèunia causada per sequedat vaginal, els resultats van ser molt rellevants ja que un 93% de les pacients que el van provar van atorgar una nota excel·lent en avaluar-ne la tolerabilitat. En aquest mateix estudi, es va assolir un 96% respecte a l'acceptació galènica (5).

L'àcid hialurònic és una substància naturalment present al nostre organisme que s'encarrega de mantenir tant la pell com les mucoses hidratades. Però, amb el pas del temps no només se'n produeix menys quantitat, també és més difícil retenir el que es produeix. Per això, amb l'edat, els efectes de la manca d'àcid hialurònic es comencen a fer visibles.

Hyaluron Mucus és incolor, inodor i no gras, per la qual cosa ni taca, ni deixa restes que puguin provocar olors o facin sentir incomoditat. És molt senzill d'aplicar i els resultats són immediats. Tot i que cal destacar que, perquè aquests resultats es mantinguin en el temps, cal ser constant amb el seu tractament.

 

 

 

Fonts:

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi

Configuració personalitzada |