Laboratorios Viñas presenta la seva Memòria de RSC 2019, any dedicat especialment a les dones i els nens

22-07-2020

Ser un referent a la indústria farmacèutica a nivell nacional i ampliar la seva presència internacional, sent reconeguda com una empresa innovadora, solvent i socialment compromesa." Aquesta és la visió de Laboratorios Viñas i el motor que impulsa les seves accions dins de l'àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa d'aquesta empresa amb gairebé 110 anys de vida.

Des de fa anys, Laboratorios Viñas posa el màxim esforç per assegurar l'accés a la sanitat i als el medicament a persones que tenen dificultats per aconseguir-ho. Gràcies a la col·laboració que s'ha establert amb diferents entitats i organitzacions sense ànim de lucre, aquest desig es converteix en realitat any rere any. També el 2019, un any en què s'ha dedicat especial atenció a dos dels col·lectius més vulnerables: les dones i els nens.

Objectius RSC: millorar la salut i tenir cura dels més vulnerables

Al llarg de l'any passat, la Responsabilitat Social Corporativa de Laboratorios Viñas s'ha centrat en diverses accions en diferents parts de món al costat de diverses organitzacions no governamentals i entitats:

a) ATENCIÓ SANITÀRIA, IMPRESCINDIBLE

Les accions realitzades s'han desenvolupat a l'Àfrica, fonamentalment:

b) MILLORAR LA NUTRICIÓ, CLAU PER A LA SALUT

Laboratorios Viñas considera que combatre la fam i afavorir la nutrició saludable és, també, part de la seva responsabilitat com a companyia. D'aquesta manera, s'han implicat en cobrir necessitats tan bàsiques com és l'accés a aliments incorporant iniciatives dirigides als empleats:

Laboratorios Viñas agraeix la tasca de tots els professionals de serveis essencials que són a primera línia treballant sense descans. I vol oferir el seu condol a tots els que han perdut un ésser estimat a causa de la COVID-19.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necesarias por motivos técnicos

Análisis

Configuración personalizada |