Liposomial Well-Aging patrocina "El Asesino de los Caprichos" protagonitzada per Maribel Verdú i Aura Garrido

21-10-2019

Per primera vegada, la gamma Liposomial Well-Aging de Laboratorios Viñas s'uneix al cinema espanyol. Patrocinadora de la pel·lícula de Gerardo Herrero "El Asesino de los Caprichos", una cinta que reuneix actors i actrius de primer nivell i amb Maribel Verdú i Aura Garrido com a protagonistes d'aquest drama policíac: Daniel Grau, Antonio Velázquez, Roberto Álamo, Ruth Gabriel, Bianca Kovacs i Ginés García Millán completen el repartiment.

Liposomial Well-Aging acompanya la pel·lícula a les preestrenes de Pamplona, ​​València i Madrid. Allà es reparteixen mostres de la crema de dia a tots els assistents. A més, la marca està present en el photocall on posen els convidats.

En aquesta cinta, dues policies (una inspectora, Maribel Verdú, i una sotsinspectora, Aura Garrido) van després de la pista d'un misteriós assassí en sèrie que escull a les seves víctimes entre la classe benestant de Madrid i reprodueix amb els seus cadàvers les escenes dels Caprichos de Goya. Les dues són dones fortes, empoderades i amb personalitat, tant en la ficció com en la vida real.

La marca està estudiant altres projectes per seguir patrocinant pel·lícules espanyoles on les actrius sigui "dones Well-Aging", amb un mateix perfil d'edat i filosofia de vida afí a la marca.

Liposomial Well-Aging, la bellesa està en ser tu mateixa

Liposomial Well-Aging, especialista en la cura de la pell madura, ofereix una gamma integral de productes per tractar els signes de l'envelliment cutani i aportar tot el confort i el benestar que la pell necessita.

30 anys d'experiència de Laboratorios Viñas en el desenvolupament de productes per a la pell madura han permès crear l'innovador complex Liposomial Well-Aging (LWA Complex®), específicament formulat per perllongar la bellesa natural en el temps. El complex LWA Complex® és la base de la fórmula d'Liposomial® Well-Aging, inclou liposomes, àcid hialurònic i vitamines A i E i proporciona un triple benefici: detoxificació cel·lular, efecte tensor immediat i millora de l'elasticitat i lluminositat de la pell .

És una gamma que inclou 4 productes: Liposomial® Well-Aging Crema Reafirmant de dia SPF 15, Liposomial® Well-Aging Crema Regeneradora de nit, Liposomial® Well-Aging Sèrum Lifting Intensiu i Liposomial® Well-Aging Contorn d'ulls rellenador. De venda en farmàcies i parafarmàcies.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.