Nou Tensoderm Glicólico. Ara amb un 20% d'Àcid Glicòlic

21-10-2020

L'acne és una de les afeccions dermatològiques més comuns. Afecta entre el 70% i el 95% dels adolescents i a el 15% dels adults, amb especial incidència en les dones. Les seves lesions característiques apareixen quan els fol·licles pilosos s'obstrueixen amb greix i cèl·lules cutànies mortes donant lloc als barbs tancats o oberts (barbs), pàpules i pústules (grans) o, en casos més severs, nòduls i quists. Es manifesta principalment a la cara.

Les seves causes són diverses. Hi ha una predisposició genètica, però hi ha factors desencadenants, com poden ser la hiperactivitat de les glàndules sebàcies, els canvis hormonals, l'acumulació de cèl·lules mortes a la pell que obturen els porus, la proliferació de bacteris en els fol·licles, la irritació cutània o a l' ús de certs cosmètics o tractaments tòpics comedogènics.

Després d'haver experimentat una millora durant l'estiu gràcies a l'efecte antibacterià i antiinflamatori dels raigs ultraviolats, a la tardor hi ha un repunt de les consultes dermatològiques i en la farmàcia sobre aquesta afecció. És el "efecte rebot". Això s'explica perquè quan ens exposem a el sol la capa més externa de la pell s'engrosseix, propiciant l'obstrucció del porus i és amb l'arribada del fred, al disminuir de nou el gruix, quan l'acne es manifesta.

A aquesta circumstància cal afegir el que ja s'ha començat a anomenar maskné (paraula formada a partir dels vocables mask i acne). I és que l'ús continuat de la mascareta, a l'impedir que la pell transpiri adequadament, afavoreix l'aparició de lesions acneiques i les infeccions bacterianes.

Per tractar una afecció d'aquest tipus és fonamental consultar amb un especialista perquè realitzi un diagnòstic i prescrigui un tractament, en tot cas són necessaris uns hàbits d'higiene facial i hidratació que incloguin cosmètics específics per a pells acneiques, així com l'ús freqüent d'agents exfoliants o d'efecte peeling que impedeixin l'acumulació de cèl·lules mortes i alliberin els taps fol·liculars.

Nova fórmula i resultats demostrats

Tensoderm Glicólico és una màscara tractant exfoliant i renovadora facial, amb potent efecte desengreixant, indicat per a pells grasses i amb tendència acneica. Es tracta d'una màscara amb el 20% d'àcid glicòlic. Aquesta alta concentració exerceix un efecte peeling que redueix la cohesió dels corneocitos fol·liculars, afavorint la neteja i eliminació de barbs. L'eficàcia comedolítica de Tensoderm Glicólico es veu reforçada per la resta dels components de la seva formulació. El resultat és una pell neta, amb aspecte suau, llis i rejovenit.

Així mateix, és un producte adequat per a allisar petites arrugues i línies fines d'expressió, afavorint un efecte antiaging idoni per a una pell més madura.

La fórmula de Tensoderm Glicólico, dermatològicament testada, destaca per la seva alta tolerabilitat, a més d'haver demostrat la seva eficàcia. Al valorar la millora del seu aspecte, el 78,6% dels participants de l'estudi la van considerar clarament més llisa i tersa, el 11,9% la van classificar de mitjanament millor i el 9,5% lleugerament millor. És a dir, en diferents graus, tots els pacients van percebre una millora. El mateix va passar a l'avaluar la percepció de neteja, ja que el 85,7% la va valorar clarament més neta, el 9,5% mitjanament i el 4,8 lleugerament.

La valoració global dels dermatòlegs va ser molt positiva pel que fa a diferents aspectes de l'eficàcia del tractament: eficàcia comedolítica (86%), exfoliant (90%), renovadora (90%) i eficàcia global (90%). (N = 42).

Pel que fa a la seva tolerabilitat i acceptabilitat cosmetogalènica, Tensoderm Glicólico rebre excel·lents valoracions per part dels pacients: tolerabilitat (80%), facilitat d'aplicació (93%), extensibilitat (83%), textura (90%) i facilitat de retirada (88%).

Com aplicar Tensoderm Glicólico - La seva aplicació és molt fàcil, agradable i proporciona una gran sensació de neteja i confort:

Tensoderm, una gamma d'eficàcia netejadora, exfoliant i renovadora

Tensoderm Glicólico forma part d'una gamma de productes específica per a la higiene intensiva i la cura de les pells grasses i amb tendència acneica en la qual també s'inclouen les següents referències:

- Tensoderm Máscara. Una màscara renovadora i antiseborreica, formulada amb sofre, òxid de zinc, caolí i càmfora.

- Tensoderm Scrub que, gràcies als seus microgrànuls d'arrossegament físic i tensioactius, proporciona un peeling físic.

- Tensoderm Jabón Líquido, amb extracte de Bardana, lactat de zinc i detergent syndet.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necesarias por motivos técnicos

Análisis

Configuración personalizada |