Nou Vigorix Fe: fórmula innovadora per reforçar el vigor capil·lar

09-12-2020

Per moltes persones, aquests mesos són un moment de preocupació que es repeteix cada any: el raspall o la dutxa s’omplen de pèls. Si bé, que caigui el cabell és alguna cosa natural i, tal com indica el Servei de Dermatologia de l’Hospital del Mar (Barcelona), la caiguda d’entre 50 i 100 cabells al dia entra dins de l’esperat. Quan superem aquest llindar hauríem de buscar el motiu i prendre mesures per frenar-la i tornar al mode “normal”.

Els nivells baixos de ferro s’associen a la caiguda del cabell; de fet, qualsevol petita baixada de ferro a nivell fol·licular pot induir la caiguda del cabell. El ferro és un regulador de l’activitat del fol·licle pilós, participant en el metabolisme proteic del cicle del cabell, per lo que en cas de carència pot inhibir la proliferació de l’aigua. Tanmateix, existeix un increment de les necessitats de l’organisme en etapes com, per exemple, l’adolescència o l’embaràs, o hi ha un augment de les pèrdues, bé per una ingesta deficient o per menstruacions abundants.

La realitat és que la deficiència de ferro és un dels trastorns nutricionals de major magnitud al món, segons senyala l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Es calcula que afecta a 1 de cada 3 habitants, sent més habitual en dones. De fet, segons estimacions del mencionat organisme internacional, més d’un 20% de les dones patiran un dèficit de ferro durant la seva vida reproductiva.

Actuar sobre el fons de el problema és clau

Davant d'una situació d'aquest tipus resulta de gran ajuda un complement nutricional específic, ja que s'actua sobre el fons de el problema i s'activa l'autoregulació del propi organisme, arribant a aturar la pèrdua excessiva.

No obstant això, tot i que els complements amb ferro incrementen la millora en l'abordatge de la caiguda de cabells, amb les sals tradicionals es presenten dos problemes. El primer és que no tenen una correcta biodisponibilitat, amb una absorció reduïda i variable entre el 10-20%. El segon és la tolerabilitat, ja que comporten una sèrie d'efectes adversos gastrointestinals com dolor abdominal, acidesa d'estómac, sabor metàl·lic desagradable, nàusees, vòmits, restrenyiment, diarrea, coloració fosca de la femta i mucoses. Aquesta circumstància acaba provocant l'abandó de, al menys, un 30% dels tractaments amb sals de ferro tradicionals.

Vigorix Fe, una font de ferro amb elevada biodisponibilitat i alta tolerabilitat

Dins de la seva gamma de complements alimentaris Vigorix, Laboratorios Viñas presenta Vigorix Fe, un producte únic i diferencial desenvolupat per reforçar el vigor capil·lar que, gràcies a la seva fórmula innovadora, constitueix una font de ferro amb elevada biodisponibilitat i alta tolerabilitat.

Vigorix Fe és l'únic complement oral per al cabell que inclou una fórmula única amb una combinació equilibrada i específica de ferro i dues càpsules al dia aporten Tricofer® (Ferro Liposomado) (30 mg), L-Cistina (500 mg) i Biotina (250 mg).

El Tricofer® (Ferro Liposomado) incrementa significativament els nivells de ferro sèric, amb una absorció i biodisponibilitat elevades. Al mateix temps, ofereix una elevada tolerabilitat, sense reaccions adverses gastrointestinals, que facilita el compliment i l'adherència a el tractament.

La Biotina, una vitamina l'aportació dietètic suficient contribueix a l manteniment del cabell en condicions normals, allarga el cicle capil·lar, incrementant la fase d'anàgen (creixement) i reduint la fase telògen (caiguda).

La Cistina, un aminoàcid ensofrat constitutiu de la queratina, restaura i vitalitza les estructures danyades, estimulant la tricogénesis i la queratogénesis. També redueix la taxa de secreció de sèu.

Vigorix Fe es presenta en una caixa de 90 càpsules per 45 dies de tractament.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necesarias por motivos técnicos

Análisis

Configuración personalizada |