Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Perquè el teu petit pugui seguir cridant Mami! sempre que et necessiti, suavitza-li la gola amb Pharmachups Farinchup

08-02-2024

En aquesta època de l'any els petits de la casa pateixen els canvis de temperatura tant com els més grans. La possibilitat de transmissió augmenta allà on coincideixen molts nens, com a centres infantils i escoles. Els nens encara no pensen en protegir-se i la manera de fer amics i relacionar-se és a través del contacte. I, és clar, quan es troben malament, es tornen més irritables.

Amb l'hivern arriben els problemes de coll, especialment en els nens que, davant del desconeixement que són molèsties passatgeres, es poden tornar irritables i resistir-se a prendre solucions que no els agraden.

Pharmachups Farinchup en format de pràctiques piruletes és el producte de Laboratorios Viñas per a la cura de les vies respiratòries dels nens. Un complement alimentari desenvolupat per mantenir el benestar del tracte respiratori superior dels infants.

Les piruletes Pharmachups Farinchup de Laboratorios Viñas, amb ingredients d'origen natural, ajuden a suavitzar la gola de forma natural gràcies a l'efecte que produeixen a la mucosa bucofaríngia en dissoldre-les a la boca i tenen com a benefici ajudar el benestar de les vies respiratòries altes:

Pharmachups, la gamma per tenir cura infantil amb ingredients d'origen natural

En forma de divertides piruletes, Pharmachups, de Laboratorios Viñas, és una família de productes pensada per als nens a partir de 3 anys, que a més de Farinchup, està formada per:

Pharmachups Tosichup amb gust de cola, suavitza la gola gràcies a l'efecte que produeix a la mucosa bucofaríngia en dissoldre's a la boca.

La seva fórmula inclou mel, llimona, Altea o malví i Hedera Hélix, així com àcid hialurònic obtingut per biotecnologia. És una substància que genera el nostre organisme de forma natural i que és present a les mucoses del nostre cos. Forma una pel·lícula protectora i, per la seva potent capacitat de retenir aigua, hi aporta gran hidratació. Com tota la gamma, es presenta en forma de piruleta per aconseguir que els petits no s'ho empassin de cop i que es dissolgui a poc a poc.

Pharmachups Immunochup, reforça les defenses i redueix el cansament i la fatiga. L'hivern posa a prova les defenses del cos. Els més petits necessiten un increment d'energia i per a ells, Inmunochups, amb Pròpolis, Vitamina B6 que contribueix al funcionament normal del sistema immunitari i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, i Vitamina E que protegeix les cèl·lules davant del dany oxidatiu, àcid hialurònic i mel.

Immunochup, amb gust de fruites del bosc, es presenta igualment en forma de pastilla per xuclar i dissoldre a la boca, amb suport plàstic perquè en succionar-lo actuï lentament.

 

Fuentes:

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi