Pharmachups Tosichup: piruletes amb ingredients d'origen natural que suavitzen la gola en dissoldre's a la boca

26-01-2023

La tos és una reacció natural del nostre organisme que sorgeix com a resposta a la presència d'un intrús a les vies respiratòries. És un reflex beneficiós, ja que gràcies a aquest gest podem expulsar els cossos estranys i deixar la via lliure.

El problema arriba quan patim una tos continuada que irrita la gola, a més d'aconseguir treure de polleguera la persona més calmada. És, sens dubte, molt molesta. Més encara si parlem de nens, que cada vegada que tussen es desperten i la tos els impedeix tornar a agafar el son. El seu i el de tota la família.

Pharmachups Tosichup amb ingredients naturals

Laboratorios Viñas compta amb Pharmachups, gamma de productes per a la cura infantil, amb ingredients d'origen natural, que es prenen de manera eficaç i divertida per la presentació en forma de piruletes. Pharmachups Tosichup és part d’aquesta línia de productes.

Pharmachups Tosichup és un complement alimentari a base d'Altea, Hedera Helix i Àcid hialurònic i inclou a la seva fórmula mel i llimona. L'Altea o malví s'utilitza de manera tradicional pel tractament simptomàtic de la irritació oral o faríngia associada a la tos seca, reduint la irritació i la tos, i afavorint la rehidratació de la mucosa. L'Hedera hélix és una planta medicinal utilitzada tradicionalment per tractar afeccions respiratòries, afavoreix la dilatació dels bronquis i estimula la secreció de flegmes.

Així mateix, l'Àcid hialurònic és una substància que genera el nostre organisme de forma natural i que és present a les mucoses del nostre cos. Per la seva potent capacitat de retenir aigua i aportar una gran hidratació, forma una pel·lícula protectora i calmant sobre la mucosa de la gola irritada. A més, l'àcid hialurònic present a Pharmachups Tosichup és d'origen natural, ja que s'obté per biotecnologia.

Entre totes les receptes clàssiques o “de l'àvia” per pal·liar aquest símptoma, hi ha alguns ingredients que sí que han demostrat la seva eficàcia com la mel i la llimona. El secret està en el seu poder per suavitzar la gola i aconseguir, així, reduir la carraspera alhora que calmar la irritació de la gola. La mel té propietats antiinflamatòries, antibacterianes i antisèptiques.

Un format pensat per als menuts

Perquè un producte sigui eficaç no només ha de tenir una bona fórmula, també és vital aconseguir que el format sigui adequat. Fa més de cinquanta anys que Laboratorios Viñas va comercialitzar les primeres piruletes, aconseguint així portar els avantatges d'aquest format per tractar afeccions dels petits de la casa. És una presentació segura ja que el seu suport plàstic pot evitar que els petits s'empassin de cop la pastilla. Aquest palet també ajuda a que el producte es dissolgui a poc a poc per aconseguir que actuï lentament. Per a nens més grans de 3 anys.

Una gamma per tenir sempre a casa

Pharmachups, guardonat com a Producte de l'Any 2023, és la gamma de productes per a la cura infantil, amb ingredients d'origen natural i en forma de piruletes divertides que facilita la presa dels productes de manera eficaç i divertida.

La família Pharmachups de complements alimentaris es completa amb aquests tres productes bàsics per a l'hivern a qualsevol casa amb nens:

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi

Configuració personalitzada |