Sportsalil i Radio Salil amb les carreres "Ponle Freno", una iniciativa solidària de suport a les víctimes d'accidents de trànsit

16-07-2019

Un any més, el Circuit de Carreres Ponle Freno està present a diverses ciutats espanyoles compromeses amb la seguretat viària. Aquesta iniciativa, amb el lema "No t'aturis, avui córrer salva vides", s'ha convertit en una cita ineludible pels amants del running.

Igual que ha anat passant a les passades edicions, el benefici íntegre obtingut en cadascuna de les carreres es destina a un projecte de suport a les víctimes dels accidents de trànsit. Fins a la data s'han recaptat ja més de 1,5 milions d'euros.

El circuit, que any rere any s'ha anat afermant i augmentant el seu poder de convocatòria, va iniciar la present edició el passat mes de març a Badalona, ​​i després de visitar Múrcia, Màlaga i Pontevedra, passarà per Vitòria (8 de setembre) i Madrid ( 24 de novembre), la carrera més emblemàtica i multitudinària on s'espera superar el rècord de les 20.000 persones que es van apuntar l'any passat.

Les inscripcions per les cites encara pendents es poden realitzar a través del web de Ponle Freno.

Sportsalil i Radio Salil, més a prop del corredor amateur

Seguint la trajectòria iniciada fa anys de patrocini d'esdeveniments esportius, amb aquesta nova iniciativa, Laboratoris Viñas, amb Sportsalil, la gamma desenvolupada per atendre les necessitats de l'esportista amateur, i Radio Salil, línia de productes per a l'alleujament local simptomàtic de dolors musculars i articulars, aconsegueix donar suport a una causa de gran impacte social i acostar-se una mica més als amants del running. Amb aquesta finalitat, en cadascuna de les carreres del circuit, posa a disposició dels participants una àrea de fisioteràpia post-cursa, amb massatgistes professionals. En ella poden recuperar-se i comprovar personalment els reparadors beneficis dels diferents productes en els seus músculs i articulacions.

En les carreres ja celebrades, on un gran nombre de corredors van ser atesos, aquests van valorar de forma molt positiva l'experiència, mostrant especial interès per Sportsalil Crema Relax, una crema de textura fluida i fàcil absorció elaborada amb extractes de plantes que aplicada realitzant un massatge sobre la zona afectada proporciona una agradable sensació calmant i refrescant.

Sportsalil no només atén les necessitats del corredor després de la pràctica esportiva, sinó que també ofereix productes ideats per a ser aplicats abans i durant l'esforç físic. Aquest és el cas de Sportsalil Gel Anti-rozaduras, un gel de fàcil absorció formulat per protegir la pell d'irritacions provocades per la fricció amb la roba, la pròpia pell i la suor, un problema que s'agreuja amb la calor, i Sportsalil Footcare que, aplicat abans d'iniciar la cursa, protegeix la pell dels peus, evitant l'aparició de butllofes i rascades.

Perquè la pràctica de l'exercici regular té un impacte sobre la nostra salut molt més gran del que suposem, Sportsalil ha desenvolupat la gamma més completa no només per al runner sinó per als que practiquen esport amateur amb productes per a la cura muscular i articular, la cura de la pell i la higiene.

La gamma Sportsalil es ven en farmàcies i parafarmàcies. La gamma Ràdio Salil es ven en farmàcies.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.