Tanit, la marca experta en tractaments despigmentants, fa 30 anys

14-10-2019

Tanit està de celebració: compleix 30 anys, una fita molt rellevant per a Laboratorios Viñas i per aquesta línia de productes de farmàcia que ha fet del tractament i la prevenció de les taques a la pell el seu leitmotiv.

Han estat tres dècades en què la prioritat ha estat oferir el tractament adequat a cada tipus de taca de la pell. Trenta anys en què s'ha volgut mimar la pell i retornar la tranquil·litat a totes les persones amb taques degudes, tant a l'exposició al sol, una cosa comú en un país com Espanya amb un alt índex d'hores de sol (8,2 h al dia), com a les d'origen genètic. Sabem que poden aparèixer en qualsevol part del cos: cara, coll, mans, cos, i són de color marró.

Conscients de la preocupació tant estètica com de salut que genera, de la investigació de Laboratorios Viñas va néixer Tanit, una gamma completa de productes per al tractament de les taques de la pell i que, actualment, és la marca de farmàcia experta en tractaments despigmentants que uneix experiència i innovació i que treballa en dos sentits: productes que tracten les hiperpigmentacions ja existents i, al seu torn, prevenen l'aparició de noves taques.

1989, inici de la gamma Tanit

La història de Tanit uneix recerca i innovació dermatològiques combinades amb la voluntat de tractar i prevenir les taques a la pell. Han estat 30 anys en què cada dia ens sentim orgullosos de la feina ben feta, de la implicació de tots els que formen Laboratorios Viñas. Molts anys d'investigació i desenvolupament de fórmules innovadores que han permès crear, producte a producte, una gamma de despigmentants d'altíssima qualitat amb resultats clínicament provats. A més, el consumidor ens avala: Tanit és nº 1 en vendes en productes per taques localitzades a la pell.

La gamma Tanit ofereix una àmplia gamma de productes adequada per a tot tipus de pell, que tracten i prevenen la reaparició de les taques, amb resultats clínics provats, no contraindicats en embaràs i lactància i d'ús recomanat durant tot l'any. Una història, en definitiva, en la qual s'amunteguen els records i fites pels quals ha transcorregut aquesta gamma dermocosmètica.

Tanit: el reconeixement d'una marca

Tanit arriba al seu 30è aniversari amb una història d'evolució, investigaciói innovació amb ganes de seguir treballant perquè les taques de la pell siguin història.

"Queda't amb el record, no amb la taca", com apunta la marca al seu web.

I Tanit vol formar part dels millors records de la teva vida.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.