Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Àrea industrial

Les instal.lacions de Laboratorios Viñas estan situades a Barcelona i a Rubí, en una ubicació privilegiada a tocar del Parc Tecnològic del Vallès i a tan sols 25 kilòmetres de la ciutat de Barcelona. Aquestes instal.lacions reuneixen les activitats de direcció industrial, control i garantia de qualitat, enginyeria, logística i producció. L'equip humà està format per personal altament qualificat en cadascun dels àmbits.

La totalitat del complex industrial és de 25.000 m2, edificats per contenir les àrees de producció, de desenvolupament galènic i els magatzems. La planta de producció té com a especialitat la fabricació de productes dermatològics, productes sanitaris i complements alimentosos. Tant els processos de producció com les instal.lacions compleixen les bones pràctiques de fabricació (BPF) i estan autoritzats per l'administració sanitària.

Amb la posada en marxa d'aquesta planta, Laboratorios Viñas disposa des de l'any 2006 d'unes instal.lacions d'última generació capaces de produir diferents tipus de presentacions:
 

  • sòlids: càpsules i sobres
  • líquids: solucions, suspensions, sobres de dosi única i sobres amb suport impregnat
  • semisòlids: cremes, gels i xampús


 

 

FABRICACIÓ PER A TERCERS

 

FABRICACIÓ PER A TERCERS

Laboratorios Viñas és coherent amb el seu compromís amb la qualitat i el servei i ofereix, a través del Contract Manufacturing, una àmplia varietat de presentacions.

Gestionem de manera àgil i eficient les fabricacions per a tercers, amb el mateix rigor i responsabilitat que ho fem per als nostres propis productes, avalats pel segell de qualitat de Laboratorios Viñas.

ISO 22716:2007

Laboratorios Viñas disposa de la certificació ISO 22716:2007, sistematitzada per l’Organització Internacional per a la Normalització (ISO) i que avala el nivell màxim de qualitat en l’àmbit de la cosmètica.

ISO 13485:2016

Laboratorios Viñas disposa de la certificació ISO 13485:2016, sistematitzada per l’Organització Internacional per a la Normalització (ISO) i que avala el nivell màxim de qualitat en l’àmbit dels productes sanitaris.

ISO 14001:2015

Laboratorios Viñas disposa de la certificació ISO 14001:2015, sistematitzada per la International Standard Organization (ISO) i que avala la seva gestió ambiental en la fabricació de productes farmacèutics, sanitaris, complements alimentaris i cosmètics.

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi