Els nostres projectes

Arreu del món participem en tot tipus de projectes enfocats a la millora de la qualitat de vida d’aquells col·lectius més vulnerables. Sentim que és part de la nostra responsabilitat. Diverses entitats i organitzacions solidàries compten amb el nostre compromís i la nostra voluntat per a fer del món un lloc millor.

Mapa interactiu

Cooperem amb l’objectiu de combatre els efectes de l’erupció del volcà a l’illa de La Palma

Espanya

Per mitjà d’una col·laboració amb la Cruz Roja Española, la nostra aportació va contribuir a que la institució pogués treballar sobre les àrees d’actuació més necessàries: recolzament als albergs, logística, atenció sanitària d’emergència, atenció psicosocial i recerca i salvament.

+ info

Col·laborem per cobrir les necessitats bàsiques de persones en situació de vulnerabilitat

Col·laborem amb Càritas contribuint al Servei d’Ajudes Econòmiques (SAE), un dels programes amb més llarga tradició de l’entitat i que respon amb agilitat i rapidesa a les necessitats més bàsiques dels ciutadans que es troben en una situació vulnerable.

+ info

Ajudem a les dones en risc d’exclusió a trobar una feina

A Laboratorios Viñas decidim col·laborar amb la Fundació Adecco durant la Setmana de la Dona, realitzant una aportació al seu projecte de sensibilització per a la atenció de les dones en risc d’exclusió social.

+ info

Caminem cap a un món més just i solidari

Un any més, a Laboratorios Viñas hem tornat a participar a la Magic Line, una caminada solidària organitzada per la Fundació Sant Joan de Déu. Des dels seus inicis, la iniciativa ha sumat esforços per lluitar per un món millor i ha esdevingut un esdeveniment emblemàtic que segueix creixent al nostre país.

+ info

Subministrem aliments a la població més vulnerable

Un any més col·laborem amb la Fundació Banc d'Aliments, organització encarregada d'adquirir i subministrar aliments a persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

+ info

Col·laborem en rutes per impulsar la inclusió social i el talent jove

Sota el lema “Cada gota compta”, des de Laboratorios Viñas col·laborem amb Transpirinenca Social Solidària participant a la TSS Stage Natura Pirineu, un projecte educatiu a la muntanya que consta de 5 estades de 5 dies i es va dur a terme a diferents municipis del Pirineu Navarrès, Aragonès i Català.

+ info

Acompanyem pacients en la seva lluita contra el càncer

Col·laborem amb la Fundació Tècnica i Humanisme, una institució nascuda el 1999 el principal objectiu de la qual és atendre, de la mà dels oncòlegs de l'Institut d'Oncologia Clínica (IDOC Centre Mèdic de Barcelona), el vessant social i psicològic de les persones afectades per càncer, així com les necessitats educatives en matèria de salut de la societat, especialment dels més joves.

+ info

Implementem noves mesures per respectar el medi ambient

En línia amb l'esforç per traduir en fets la consciència ecològica de la nostra empresa, l'any passat vam implementar una nova política mediambiental que arreplega tota una sèrie de mesures que ens permeten seguir cuidant el nostre entorn.

+ info

Envasem els nostres productes de forma sostenible

L'any 2021 vam ser reconeguts per SIGRE, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de garantir la gestió mediambiental correcta dels envasos i restes de medicaments, per la nostra feina en l'aplicació d'iniciatives d'ecodisseny durant els tres anys de vigència del Pla Empresarial de Prevenció de envasos del sector farmacèutic 2018-2020.

+ info

Millorem el benestar nutricional dels refugiats a Etiòpia

Etiòpia

Hem participat al Projecte MOM a Etiòpia impulsat per ACNUR. Un projecte que busca millorar el benestar nutricional i la salut materno-infantil dels refugiats al país, que acull totes aquelles persones que fugen de guerres i fam de països com el Sudan del Sud o Somàlia.

+ info

Contribuïm a la construcció i equipament d'un centre d'atenció integral matern infantil a l'Índia

Índia

Hem col·laborat amb la Sociedad Española de Pediatria Extrahospitalaria y Atención Primaria (SEPEAP) i la Fundación Prandi al projecte solidari liderat per la Fundación Vicente Ferrer (FVF) i Rural Development Trust (RDT) “Promovent el Dret a la Salut: Construcció i equipament d´un centre d´atenció integral materno-infantil al districte d´Anantapur” a l'Índia rural.

+ info

Ajudem en la lluita contra la COVID-19 a l'Índia

A Laboratorios Viñas col·laborem amb Sonrisas de Bombay, una ONG que lluita contra la pobresa i en favor del respecte pels Drets Humans en algunes de les zones més desafavorides de l'Àsia.

+ info

Premis a la “Dermatologia solidària”

Malawi

Vam tornar a col·laborar amb la Fundación Piel Sana, nascuda el 2007 de la mà de l'Academia Española de Dermatologia y Venereología (AEDV), societat mèdica centenària que agrupa els dermatòlegs espanyols i que té per objecte fomentar l'estudi de la pell i de les seves malalties.

+ info

Assegurem el dret a la salut de les dones en edat reproductiva

Senegal

Una altra de les entitats amb què hem cooperat durant els darrers anys és Amref Salud África, una de les principals ONG de salut africana.

+ info

Millorem les condicions sanitàries i de seguretat al Camerun

Camerun

Farmamundi, ONG de cooperació al desenvolupament, acció humanitària i emergència, va impulsar juntament amb Laboratorios Viñas un projecte de millora de la capacitat de prevenció i resposta del sistema de salut local a Nairobi en el marc de l'emergència sanitària per COVID-19, fent èmfasi en la protecció dels grups de població en situació de més vulnerabilitat davant la pandèmia.

+ info

Millorem les condicions sanitàries i de seguretat a Sierra Leone

Sierra Leone

El 2021 vam tornar a unir les nostres forces amb SEMERGEN Solidària per col·laborar en diferents projectes solidaris per al Camerun i Sierra Leone.

+ info

Millorem la capacitat de prevenció i resposta del sistema de salut de Nairobi (Kenia)

Kenia

Farmamundi, ONG de cooperació al desenvolupament, acció humanitària i emergència, va impulsar juntament amb Laboratorios Viñas un projecte de millora de la capacitat de prevenció i resposta del sistema de salut local a Nairobi en el marc de l'emergència sanitària per COVID-19, fent èmfasi en la protecció dels grups de població en situació de més vulnerabilitat davant la pandèmia.

+ info