Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Salut de la dona

share, link, spread

La salut de la dona és una àrea d'especial atenció per Laboratorios Viñas, a la qual es destina una part rellevant dels recursos en R + D + i

El Vademécum ginecològic del laboratori abasta una col·lecció de productes d'avantguarda específicament concebuts per a les diferents etapes de la vida de la dona.

Embaràs i lactància

Laboratorios Viñas ofereix complements nutricionals per abans, durant i després de l'embaràs, que asseguren els requeriments de nutrients necessaris tant per al futur nadó com per al nen lactant. Mantenir uns nivells òptims de vitamina D, així com d'àcid fòlic, adquireix més rellevància durant l'embaràs, període en què augmenten els requeriments. Tenir un nivell adequat de vitamina D permet reduir el risc de patir diabetis gestacional i de tenir parts prematurs. La incidència en el desenvolupament infantil també és molt important.

Tensió mamària

La tensió i el dolor mamari, que poden patir les dones al llarg de la seva vida com a principal símptoma del cicle premenstrual, però també com a conseqüència de canvis hormonals en la pubertat, l'embaràs o la menopausa, requereix d'un tractament específic.

Durant l'edat reproductiva, en els dies previs a la menstruació, en el primer trimestre d'embaràs o en la lactància és comú que les dones refereixin dolor mamari o mastalgia.

Sequedat vaginal

No tots els problemes de la salut de la dona són igual de visibles. Hi trastorns que, per tabú o per incomoditat a parlar d'ells, sembla que tenen una menor prevalença de la que en realitat tenen. La disparèunia, el dolor recurrent o persistent associat a les relacions sexuals, és un d'ells. Aquest dolor es produeix a causa de la sequedat vaginal o disminució de la producció de flux vaginal, motivat per diferents causes, entre les quals destaquen canvis hormonals durant la menopausa, així com l'estrès, la fatiga o l'ansietat.

L'aplicació d'un gel a base àcid hialurònic ha demostrat millorar de forma rellevant la sequedat vaginal i la disparèunia.

Malestar vulvovaginal

La vulvovaginitis és la inflamació de la vulva i la vagina que apareix quan hi ha un canvi en l'equilibri dels bacteris o llevats que normalment es troben a la mucosa vaginal. Sol anar acompanyada de símptomes diversos com coïssor, picor, mal a l'orinar i secreció vaginal anormal entre d'altres.

Tot i que la vulvitis o vulvovaginitis es pot presentar en qualsevol etapa de la vida, és més freqüent en nenes i suposa al voltant del 25% de les consultes en Ginecologia Pediàtrica.

Estries

Les estries, marques cutànies que es produeixen pel trencament i pèrdua parcial de col·làgen i elastina, especialment durant l'embaràs, requereixen una cura específica que ajudi a prevenir-les, a més de millorar l'aspecte de les ja existents.

Les zones més afectades són abdomen, mames, glutis, cuixes i malucs.

Sufocacions-Menopausa

Les sufocacions són el símptoma més comú de la menopausa i la perimenopausa. Es defineixen com una sobtada sensació de calor a la zona superior de tòrax, coll i cara. Solen durar entre dos i tres minuts i, en ocasions, s'acompanyen de sudoració i / o envermelliment de la pell.

El tractament fitoteràpic dels fogots és una altra de les indicacions que també cobreix l'àmplia oferta de solucions ofertes per Laboratorios Viñas en l'àrea de la salut de la dona.

Benestar urinari

L'aparell urinari és un conjunt d'òrgans encarregats de la producció, l'emmagatzematge i l'expulsió de l'orina.

A través de l'orina s'eliminen de l'organisme les restes nitrogenades del metabolisme (urea, creatinina, àcid úric) i altres substàncies tòxiques.

Anomenem benestar urinari a l'estat òptim de les vies urinàries i les condicions fisiològiques que permeten una bona salut urinària.

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi