Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Codi ètic

Tenim un compromís amb les persones. Amb la vostra salut i benestar. I canalitzem el nostre esforç en ser sempre coherents amb aquest. Volem fer-ho de forma honesta i obtenir la confiança dels nostres empleats, clients i proveïdors. Al nostre Codi Ètic, establim els principis que han de guiar totes les nostres accions.

Consulta nuestro Código Ético aquí

manual código ético

Canal Ètic

Al Canal Ètic podreu fer qualsevol comunicació de possibles incompliments del nostre Codi Ètic (feu clic al botó superior). Totes les comunicacions rebudes asseguren la confidencialitat de les persones i els fets objecte d'anàlisi. No es tolerarà cap mena de represàlia cap a aquells empleats que informin, de bona fe, sobre incompliments del Codi Ètic. A més, no es permetran comunicacions o denúncies falses o que es facin amb mala fe, amb l'objectiu de danyar la imatge de la nostra empresa o dels seus empleats. En el cas de voler fer una notificació de forma anònima, es demana el correu electrònic només per poder informar sobre l'evolució del cas en qüestió. Laboratorios Viñas no tindrà coneixement d'aquest correu ni de cap detall personal de la persona que n'informa. La gestió inicial del Canal Ètic es duu a terme mitjançant una empresa externa, Adeplus, amb l'objectiu d'assegurar la confidencialitat de les comunicacions.

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi