Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Qui som

Laboratorios Viñas és una empresa farmacèutica familiar fundada a Barcelona el 1911.

Especialitzada en l'àmbit de la salut, ha continuat la visió innovadora i de futur del seu fundador, el farmacèutic Pedro Viñas, promovent la recerca de formulacions noves i originals. Mitjançant la recerca, Laboratorios Viñas assoleix els objectius científics i socials que sempre l'han impulsat, alhora que supera els requisits cada cop més exigents de qualitat, seguretat i eficàcia.

Laboratorios Viñas investiga, desenvolupa, produeix i comercialitza els seus fàrmacs i productes farmacèutics en un ampli espectre d'àrees terapèutiques, entre les quals destaquen la dermatologia, la ginecologia, la pediatria i la medicina general, entre d'altres. Laboratorios Viñas forma part del Plan de Fomento de la Investigación en España, anomenat actualment Plan Profarma del Ministerio de Industria, que té com a objectiu fomentar la competitivitat en el si de la indústria farmacèutica.

Juntament amb la recerca, la diversificació de la seva activitat empresarial en noves àrees de la salut ha estat un altre factor clau d'èxit que li ha permès guanyar-se la confiança dels farmacèutics, dels metges i dels seus pacients.

Desde la seva constitució, els ideals de servei a la salut i l'objectiu social del fundador segueixen plenament vigents avui dia com a valor afegit i signe d'identitat que s'evidencien en una empresa integrada per un equip de més de 275 persones.

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi