Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Missió, visió i valors

MISSIÓ LV

MISSIÓ LV

Millorar la salut i la qualitat de vida de les persones per mitjà de la innovació i l'excel.lència aplicades a les nostres orientacions terapèutiques estratègiques, i contribuir al benestar de les famílies que integren l'empresa.

VISIÓ LV

VISIÓ LV

Ser un referent de la indústria farmacèutica a escala nacional, ampliar la seva presència internacional i alhora ser reconeguda com una empresa innovadora, solvent i compromesa socialment.

VALORS LV

VALORS LV

Laboratorios Viñas i les persones que en formen part comparteixen una sèrie de valors que regeixen les seves vides. Laboratorios Viñas actua amb la convicció que aquestes persones constitueixen el seu actiu més valuós.

Perseverança

Treballem amb constància i dedicació per millorar la vida de les persones.

Entusiasme

Vivim la nostra feina en positiu, amb interès i entusiasme, amb una actitud ferma cap a les coses ben fetes.

Compromís

Tenim un compromís amb les persones, la seva salut i el seu benestar. Per aquest motiu canalitzem el nostre esforç a ser sempre coherents amb aquest compromís.

Iniciativa

Obrim nous camins perquè només es pot innovar si s’assumeixen nous reptes.

Vocació de servei

Els nostres objectius i accions estratègiques es basen en la voluntat d’oferir el millor de nosaltres mateixos a través del treball diari.

Confiança

Innovem i reforcem les nostres gammes generant seguretat en totes les fases del procés: des de la detecció de necessitats fins a la R+D, la producció i la comercialització.

ELS NOSTRES VALORS

Aquests valors constitueixen els elements sobre els quals s'estableixen els objectius i les accions estratègiques de Laboratorios Viñas. La seva influència en la gestió del negoci i en els afers diaris és fonamental, i en moments de dificultat ha suposat una font d'inspiració i motivació per tal de superar-los.

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi