Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Reforç de les defenses

share, link, spread

El sistema immunològic dels més petits encara és immadur i això fa que siguin molt més vulnerables que els adults a processos catarrals i gripals.

Seguir una dieta saludable ha de proporcionar tots els nutrients essencials per enfortir el sistema immunològic dels més petits i, així, combatre de manera òptima aquells virus que provoquen les principals infeccions respiratòries. Tot i això, en èpoques com la tardor i l'hivern poden necessitar una ajuda extra per reforçar el seu sistema immunitari immadur, que encara està aprenent a combatre els agents externs.

Alguns nutrients tenen una relació directa amb el bon funcionament del sistema immunitari com algunes vitamines del complex B. I la naturalesa també ens proporciona substàncies com pròpolis i la mel, que són usades de manera tradicional.

Símptomes d'un sistema immunitari baix de defenses als més petits:

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi