Reforç de les defenses

share, link, spread

El sistema immunològic dels més petits encara és immadur i això fa que siguin molt més vulnerables que els adults a processos catarrals i gripals.

Seguir una dieta saludable ha de proporcionar tots els nutrients essencials per enfortir el sistema immunològic dels més petits i, així, combatre de manera òptima aquells virus que provoquen les principals infeccions respiratòries. Tot i això, en èpoques com la tardor i l'hivern poden necessitar una ajuda extra per reforçar el seu sistema immunitari immadur, que encara està aprenent a combatre els agents externs.

Alguns nutrients tenen una relació directa amb el bon funcionament del sistema immunitari com algunes vitamines del complex B. I la naturalesa també ens proporciona substàncies com pròpolis i la mel, que són usades de manera tradicional.

Símptomes d'un sistema immunitari baix de defenses als més petits:

  • Cansament, que els nens estiguin cansats no és un símptoma d'alerta, però pot ser senyal que el sistema immunitari estigui baix de defenses.
  • Infeccions respiratòries, són molt freqüents sobretot durant els primers anys de vida pel fet que el seu sistema immunitari encara està en desenvolupament.
  • Manca de gana, tenir el sistema immunitari compromès pot generar manca de gana en els nens.

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi

Configuració personalitzada |