Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Salut infantil

share, link, spread

La tradició de Laboratoris Viñas en la fabricació de productes farmacèutics per a la salut infantil es remunta a l'origen de la seva activitat.

Aquest grup especial de pacients requereix sovint la utilització de formes farmacèutiques peculiars, adaptades a l'edat infantil.

Els productes per a la cura de la salut infantil tenen sempre en compte les característiques idònies per a aquest grup d'edat.

Cops

Els nens, en els seus primers anys de vida, passen per diverses etapes d'aprenentatge i comencen a percebre per ells mateixos el món que els envolta. És inevitable que, durant aquest procés de desenvolupament i socialització, es presenten situacions delicades: caigudes, cops, baralles ... que formaran part de l'propi aprenentatge. Aquestes situacions poden donar lloc a petites lesions superficials, com a conseqüència d'un cop, que requeriran l'ús de productes especialment formulats per a la delicada pell del nen.

Picades

A l'estar exposats a la natura, els nens poden patir molèsties a la pell per contacte amb algun animal o planta, i cada un d'ells pot deixar la seva marca característica (picades). La intensitat de el dolor i picor de les picades depèn de l'animal o planta amb el que s'hagi tingut contacte.

Mol·lusc contagiós

El mol·lusc contagiós és una infecció freqüent causada per un poxvirus. Les seves lesions consisteixen en pàpules amb una depressió central. El seu nombre és molt variable (pot arribar a centenars). Afecta sobretot a nens petits produint epidèmies escolars. En adults és menys freqüent. Es localitzen arreu de el cos, generalment s'agrupen en una àrea específica, però poden estar disseminades. És una infecció molt contagiosa (a través de piscines, objectes compartits: esponges, tovalloles, etc. i contacte directe pell amb pell). És autolimitada, però freqüentment pot romandre sense canvis durant mesos o anys.

Aportació de ferro

Hi ha un augment de necessitat d'aportació de ferro en situacions com el creixement, el desenvolupament cognitiu, l'activitat física i mental intensa, o les infeccions recurrents. Segons dades de l'OMS (Organització Mundial de la Salut), el dèficit de ferro és el trastorn nutricional més comú i estès al món, i s'estima que la prevalença de ferropènia infantil a Espanya és d'un 15%.

Les necessitats de ferro en els lactants, nens i adolescents estan augmentades, per la qual cosa és important assegurar la quantitat adequada d'aquest nutrient a través de la dieta.

Primeres dents

La dentició es defineix com el procés de formació i desenvolupament de les dents dins de la cavitat bucal.

Les primeres dents (o dents de llet) comencen a sortir al voltant dels 6-7 mesos, i el procés sol completar feia els 3 anys. Mentre que les dents definitives comencen a aparèixer als 6 anys.

El procés de dentició pot venir associat ocasionalment a una inflamació de les genives i dolor.

Estimulació de la gana

En determinades circumstàncies és necessària l'estimulació de la gana.

L'anorèxia, pèrdua de la gana, o inapetència es manifesta per la falta d'interès o fins i tot rebuig de l'aliment que es repeteix de forma contínua a les hores del menjar, i és més freqüent en les edats extremes de la vida: infància i vellesa.

Si la pèrdua de gana s'acompanya de pèrdua de pes, s'ha de consultar a un pediatre per identificar la causa i corregir-la.

Dermatitis del bolquer

La humitat, oclusió, maceració, contacte amb orina i / o femta, produeixen una dermatitis irritativa en l'àrea de l'bolquer, també coneguda com dermatitis de el bolquer.

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi