Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

El nostre compromís

Any rere any, a Laboratorios Viñas continuem el nostre camí solidari. Ens sentim orgullosos de ser una de les empreses farmacèutiques amb més llarga trajectòria del nostre país, un referent en recerca, desenvolupament, fabricació i comercialització de productes farmacèutics, sanitaris i cosmètics.

Des de Laboratorios Viñas tenim un ferm compromís amb la societat, per oferir la millor qualitat en els nostres productes. Per això el nostre propòsit i els nostres valors busquen l’excel·lència orientada a la salut, la qualitat, l’ètica, el compromís social i la sostenibilitat.

Treballem per tal de garantir que cada cop més persones d’arreu del món tinguin accés a la sanitat i als tractaments que necessiten. El nostre compromís és continuar connectant el món a través de la salut i la sostenibilitat.

Un any més, hem participat en el Fondo de Ayuda Humanitaria y de Emergencias (FAHE), gestionat per Farmamundi, que subministra medicaments essencials, aliments de primera necessitat i atenció sanitària a les víctimes de crisis humanitàries o desastres naturals.

Hem col·laborat amb l’ACNUR, la Creu Roja i Farmamundi davant la crisi humanitària d’Ucraïna ajudant les persones desplaçades, contribuint a millorar la salut mental dels afectats pel conflicte bèl·lic i acompanyant milers de famílies ucraïneses en la seva arribada a Espanya.

Juntament amb Càritas, continuem ajudant les persones en situació d’exclusió social.

 

Gràcies al compromís adquirit amb altres entitats amb què col·laborem, hem aconseguit:

 • Oferir aliments als més vulnerables a través de la Fundació Banc dels Aliments.
 • Ajudar a portar a terme, juntament amb la Fundació Tècnica i Humanisme, activitats clau en la lluita contra el càncer.
 • Recolzar els projectes socials i de recerca de la mà de la Magic Line de l’Hospital Sant Joan de Déu.
 • Potenciar amb la Fundació Esclerosi Múltiple el talent femení a través de la reorientació professional.
 • Donar suport a joves en situació de vulnerabilitat a través de la Travessia Transpirinenca Social Solidària.
 • Contribuir, amb Amref Salud África, a millorar les condicions de vida de la població resident i desplaçada de la regió de North Shewa, Etiòpia.
 • Ajudar en el treball solidari de la Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria (SEMERGEN), al Camerun.
 • Potenciar el rol de la dona arreu del món de la mà d’OXFAM Intermon.
 • Controlar i prevenir la leishmaniosi cutània i mucocutània a les comunitats indígenes de la selva amazònica boliviana juntament amb la Fundación Piel Sana.
 • Millorar, juntament amb la Sociedad Española de Pediatría Extrahospitalaria y Atención Primaria (SEPEAP), la nutrició i la seguretat alimentària a Girón (Equador).
 • Garantir, juntament amb Sonrisas de Bombay, el dret a l’educació de nens en edat preescolar a la Índia.

 

La lluita contra el canvi climàtic és un compromís social i és tasca de tots. A Laboratorios Viñas focalitzem les nostres accions en el futur per acostar-nos cada vegada més a l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Per a això treballem en la implementació de polítiques i estratègies que minimitzin la nostra empremta digital.

Aquestes mesures es concreten en:

 • Reducció de l'impacte ambiental dels nostres processos i productes.
 • Optimització del consum de recursos.
 • Sensibilització dels consumidors de la correcta gestió de les restes de productes farmacèutics, així com dels seus envasos.
 • Implementació d'un sistema de gestió ambiental segons la norma UNE-EN-ISO 14001: 2015 en les nostres instal·lacions de Rubí. Es pot consultar la política ambiental aquí.

Col·laborem amb els nostres proveïdors en la protecció del medi ambient i el compliment dels requisits ambientals aplicables.

Implementar mesures per respectar el medi ambient és una manera més de tenir cura de tot el que ens envolta. Tenir cura de la salut de les persones és l’objectiu de Laboratorios Viñas, i això passa per tenir cura de l’entorn amb la sostenibilitat i el respecte pel planeta.

 

Amb la nostra participació en aquests projectes contribuïm al compliment dels següents Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS):

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi

Configuració personalitzada |