El nostre compromís

Els valors de Laboratorios Viñas s’han mantingut intactes des de la seva creació. No entenem la nostra labor sense l’opció d’aportar al món una part del nostre esforç i el nostre coneixement. És el nostre compromís, i així continuarà sent en el futur.

Des de fa més de 10 anys, som membres del Fons d’Emergències de Farmamundi, que subministra medicaments essencials, aliments de primera necessitat i atenció sanitària a persones víctimes de crisis humanitàries o desastres naturals.

Col·laborem amb l’Academia Española de Dermatología y Venereología (AEDV) i la Sociedad Española de Pediatría Extrahospitalaria y Atención Primaria (SEPEAP) i la Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria (SEMERGEN) per a subvencionar projectes orientats a la millora de les condicions de vida dels més desfavorits i també amb Càritas per a l’acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat social, econòmica i laboral.

Gràcies al compromís adquirit amb les diferents entitats amb les quals col·laborem hem aconseguit:

  • Protegir i ajudar els refugiats al costat de l'ACNUR.
  • Acompanyar amb AMREF Salud África a la població infantil en la lluita contra la desnutrició i anèmia infantil a Etiòpia.
  • Actuar al costat de JAL a l'Índia davant l'impacte i conseqüències de la Covid-19.
  • Ajudar amb Oxfam a l'assessorament de 23 pimes rurals de Bolívia, Paraguai, Burkina Faso i Senegal.
  • Donar suport en el subministrament de menjar de la mà de la Fundació Banc d'Aliments.
  • Atendre al costat de Tècnica i Humanisme la vessant social i psicològica dels afectats pel càncer a Espanya.

A Laboratorios Viñas ens esforcem per traduir en fets la consciència ecològica de la nostra empresa. Perquè lluitar contra el canvi climàtic és obligació i tasca de tots.

Implementar mesures per respectar el medi ambient és una forma més de tenir cura d’allò que ens envolta. En el nostre cas, aquestes mesures es concreten en:

  • Reducció de l'impacte ambiental dels nostres processos i productes.
  • Optimització del consum de recursos.
  • Sensibilització dels consumidors de la correcta gestió de les restes de productes farmacèutics, així com dels seus envasos.
  • Implementació d'un sistema de gestió ambiental segons la norma UNE-EN-ISO 14001: 2015 en les nostres instal·lacions de Rubí. Es pot consultar la política ambiental aquí.

Col·laborem amb els nostres proveïdors en la protecció del medi ambient i el compliment dels requisits ambientals aplicables.

 

Amb la nostra participació en aquests projectes contribuïm al compliment dels següents Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS):

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necesarias por motivos técnicos

Análisis

Configuración personalizada |