Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Peu diabètic

share, link, spread

La diabetis està considerada l'epidèmia del S.XXI, i una de les seves complicacions habituals és el peu diabètic.

El peu diabètic és conseqüència del dèficit de conducció del nervi perifèric (neuropatia) i de l'estrenyiment dels vasos sanguinis perifèrics (vasculopatia). Aquesta manca de sensibilitat en les extremitats, combinada amb una mala circulació de la sang predisposen als pacients diabètics a patir complicacions en la salut dels seus peus.

 

Quins són els factors de risc de el peu diabètic?

Hi ha una sèrie de factors de risc per desenvolupar peu diabètic, que de no ser controlats poden arribar a greus complicacions com la ulceració, infecció, necrosi i fins i tot l'amputació parcial o total de les extremitats:

 

Cures del peu diabètic

Per prevenir l'aparició de lesions als peus, és important que els diabètics segueixin certes precaucions diàriament:

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi