Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Cura dels ulls

share, link, spread

La cura dels ulls i la higiene específica de la zona periocular (pestanyes, parpelles i la vora palpebral) ha estat la porta d'entrada de Laboratorios Viñas en l'especialitat oftalmològica.

L'àmplia experiència del Laboratori amb preparats tòpics d'estudiada galènica, principis actius i excipients idonis adaptats als diferents tipus de pell a tractar, ha permès desenvolupar una línia de tractaments cosmètics per a la cura de l'ull sensible i de la zona periocular. Addicionalment s'han dissenyat i posat al mercat fórmules orals destinades a l'estímul de la funció visual i a la prevenció de la degeneració macular associada a l'edat.

Laboratoris Viñas continua el seu propòsit de desenvolupar i oferir nous preparats útils per a cobrir les necessitats de la cura de l'ull.

 

Desmaquillatge i neteja dels ulls sensibles

La neteja constitueix un primer pas essencial en la rutina global de cura diària dels ulls sensibles, preparant-los per a l'aplicació de cremes hidratants i altres tractaments. L'àrea que envolta l'ull és una zona amb una sensibilitat extrema i molt susceptible a les agressions externes, el sistema limfàtic és més lent i, per tant, afavoreix l'acumulació de toxines i de cèl·lules grasses.

Cura del contorn dels ulls sensibles

La pell del contorn dels ulls és quatre vegades més fina que la d'altres zones del cos, per això està més desprotegida enfront de les agressions externes i requereix una cura específica, basada en l'aportació de substàncies altament hidratants, antioxidants i protectores.

Tractament per a les pestanyes

La salut i cura de les pestanyes es poden veure alterades per diversos factors:

• Agressions externes: la pol·lució o la radiació solar fragilitzen les pestanyes i provoquen la seva caiguda prematura.

• Envelliment natural: amb els anys la pigmentació de les pestanyes es redueix i la seva textura es resseca, tornant-se aspres i sense brillantor.

• Mals hàbits: una alimentació insuficient, l'excés de maquillatge o l'ús d’arrissadors poden trencar i fer malbé les pestanyes.

Maquillatge d'alta tolerància

La zona del contorn dels ulls és la més sensible i delicada de tot el rostre. El maquillatge forma part dels rituals diaris de bellesa de moltes dones. Mitjançant el maquillatge aconseguim accentuar els nostres trets més bonics i dissimular aquelles petites imperfeccions o signes de fatiga que resten bellesa al nostre rostre. Al tractar-se d'una zona tan susceptible és important que sigui un maquillatge de tractament i alta tolerància indicat per ulls sensibles.

Sequedat ocular

L'ull és l'òrgan del sentit de la visió i molt susceptible a agressions externes.

La zona orbicular no té pràcticament músculs que la sostinguin ni glàndules sudorípares i sebàcies que li aportin hidratació i la protegeixin enfront de factors com l'estrès. Una de les patologies més freqüents dels ulls sensibles és la síndrome de l'ull sec. Un 30% de les consultes d'oftalmologia són degudes a problemes relacionats amb l'ull sec.

Higiene ocular

Les parpelles amb les seves pestanyes i les seves glàndules (sebàcies i sudorípares) i el sac lacrimal són estructures que protegeixen l'ull i formen part del que es defineix com a zona periocular. Hi ha diferents patologies oftalmològiques que afecten aquesta àrea periocular. Per al seu correcte tractament, és indispensable una higiene específica amb productes que no produeixin irritació o al·lèrgia, i que facilitin la seva curació.

Protecció i estímul de la funció visual

Igual que la resta dels sentits, la vista es deteriora amb l'edat. Per exemple, la fatiga visual o astenopia és comú en persones que han realitzat un treball ocular excessiu, i la degeneració macular associada a l'edat (DMAE) és la segona causa més comuna de ceguesa en persones de més de 50 anys als països occidentals .

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi