Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Maquillatge d'alta tolerància

share, link, spread

El maquillatge forma part dels rituals diaris de bellesa de moltes dones. Mitjançant el maquillatge es poden accentuar els trets més bonics i dissimular aquelles petites imperfeccions o signes de fatiga que resten bellesa a la cara. Al tractar-se d'una zona tan susceptible és important que sigui un maquillatge de tractament i alta tolerància indicat per ulls sensibles.

La zona del contorn dels ulls és la més sensible i delicada de tot el rostre. Per això, requereix l'ús de productes que ofereixin la màxima seguretat.

L’equilibrada combinació i la correcta aplicació dels cosmètics decoratius destinats a la zona periocular constitueixen, sense cap dubte, un element clau en la imatge final de la persona. Dins d'aquesta família de productes, s'inclouen màscares de pestanyes, llapis d'ulls, llapis de celles, correctors i il·luminadors, entre d'altres.

Maquillatge de les pestanyes

Aplicar màscara de pestanyes és imprescindible en qualsevol maquillatge, però si no es fa amb productes adequats, pot portar conseqüències. De fet, el maquillatge de pestanyes amb màscares inadequades és una de les principals causes de debilitat i caiguda de les pestanyes. Màscares amb molts fixadors o dissolvents poden fragilitzar les pestanyes, fent-les més primes, danyant la seva pigmentació natural i perdent densitat.

Això no només origina un problema estètic, ja que les pestanyes més enllà d'aportar bellesa també protegeixen l'ull evitant l'entrada d'agents externs a l'interior.

A més, l'ús de màscares no adequades podria originar problemes oculars, com al·lèrgies, picor, llagrimeig o enrogiment.

Tipus de màscares de pestanyes

En funció del seu efecte, existeixen diferents tipus de màscares de pestanyes:

Màscares d'efecte volum: contenen ingredients hidratants, com l'àcid hialurònic o el pantenol, que afavoreixen la retenció d'aigua a la pestanya i l'augment de volum, així com ceres flexibles que s'adhereixen a les pestanyes. Aquestes màscares solen presentar raspalls amb filaments agrupats i curts per espessir les pestanyes.

• Màscares allargadores de pestanyes: presenten fórmules riques en ceres emol·lients i actius altament hidratants que estoven la queratina. Algunes d'aquestes màscares inclouen fibres de niló que actuen com extensions de la pestanya. Els seus raspalls solen tenir els filaments més separats per pentinar i allargar les pestanyes.

• Màscares que corben les pestanyes: les fórmules inclouen ceres dures vegetals que, en assecar-se sobre la pestanya, provoquen la seva curvatura.

També hi ha màscares que combinen, al mateix temps, diferents efectes, per exemple, màscares que aporten volum, longitud i curvatura.

Maquillatge de les celles

És important tenir en compte que, més enllà de la moda, les celles formen part del contorn dels ulls. Qualsevol producte que posem en contacte amb les celles també ho estarà, gairebé inevitablement, amb la delicada pell de l'àrea que envolta els ulls. Per això, per tenir cura de la salut de l'ull i el seu contorn, és important utilitzar productes adequats per al maquillatge de les celles.

Els llapis de celles són productes que tenen la finalitat d'accentuar la presència de les celles, modificar el seu perfil i adequar-lo a l'estètica facial. El seu color ha de semblar-se al màxim al dels pèls de les celles.

Diferències entre corrector i il·luminador

Moltes persones desconeixen la diferència entre un producte corrector i un il·luminador. El corrector, com el seu nom indica, serveix per corregir imperfeccions, ulleres, granets, cicatrius, etc. i l'il·luminador, per contra, ressalta aquelles zones on l'apliquem fent-les destacar més. Per exemple, l'arc de la cella, per donar amplitud a la mirada o l'exterior del lacrimal, per il·luminar tota l'àrea dels ulls.

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi

Configuració personalitzada |