Emolienta Palpebral: la crema amb triple efecte per parpelles sensibles i irritables

17-01-2020

El fred, l'ús continuat de la calefacció o determinats trastorns dermatològics poden incidir negativament en les parpelles, molt susceptibles a l'agressió per agents externs. La pell, que funciona com una capa protectora del nostre cos enfront de l'exterior, presenta un gruix que varia segons l'àrea corporal i facial. La de la parpella, amb un gruix d'entre 0,6 i 1 mm, és la més fina, arribant a ser fins a cinc vegades més delicada que la pell d'altres zones de la cara, com la barbeta.

La Federació Nacional d'Associacions de Esteticistes d'Espanya (Fanae) assenyala que els vasos sanguinis de la parpella són menys actius, de manera que proporcionen menys oxigen, i les seves glàndules sebàcies i sudorípares són escasses, la qual cosa comporta una fràgil protecció natural i una tendència a la deshidratació.

Les molèsties més freqüents

Envermelliment, sequedat intensa, picor, descamació, són alteracions que poden manifestar-se en les parpelles i que requereixen una solució adequada. En molts casos, aquestes molèsties són els símptomes de patologies com:

Emolienta Palpebral - Fórmula triple efecte

Al llarg dels anys, Laboratorios Viñas ha adquirit una àmplia experiència en el camp de la Dermatologia i ha creat la gamma Emolienta que inclou productes especialment dissenyats per donar una solució a les diferents necessitats de la pell seca.

Emolienta Palpebral és una crema amb actius hidratants, calmants i d'acció reparadora, especialment indicada per les parpelles la pell és més sensible i irritable. Els seus components actuen des de diversos fronts. D'una banda, l'àcid hialurònic i la glicerina aconsegueixen una hidratació intensiva; a més, els èsters de lanosterol i colesterol i el escualano vegetal tenen un efecte reparador i protector, mentre que el estearil glicirretinato i el bisabolol proporcionen un efecte calmant i antipruriginoso.

La seva aplicació aconsegueix restablir les condicions normals d'hidratació de la zona afectada, reduir la sensació de picor, afavorir les condicions òptimes de reparació de la pell alterada i eliminar l'excés de descamació. Emolienta Palpebral està especialment formulada per a la seva aplicació en la parpella, presenta una agradable acceptabilitat galènica i penetra ràpidament sense deixar residus.

L'eficàcia i tolerabilitat de la seva fórmula han estat contrastades clínicament, i és apta per a nadons, nens i adults. A més, és de ràpida absorció, no deixa residus i no té perfum.

Per aconseguir els resultats desitjats només cal aplicar una petita quantitat del producte a la parpella i efectuar un lleuger massatge, dues vegades a el dia, preferiblement al matí i a la nit.

La gamma Emolienta està desenvolupada per a l'abordatge de la sequedat cutània fins i tot sensible i atòpica. Les fórmules dels productes que componen aquesta gamma estan especialment dissenyades per no deixar residus grassos i conferir a les zones d'aplicació una gran suavitat i finor. Els seus avançats components emol·lients, hidratants i regeneradors, la fan especialment adequada per a pells delicades.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.