El nostre Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació / X

Estriax Crema antiestries. Una solució antiestries innovadora i eficaç, d'excel·lent galènica i acceptabilitat

Estriax Crema antiestries. Una solució antiestries innovadora i eficaç, d'excel·lent galènica i acceptabilitat

 

La nostra pell és un teixit elàstic gràcies al col·lagen i l'elastina, dues proteïnes estructurals que aporten suport i flexibilitat a la pell. El pas del temps és un factor que pot alterar l'elasticitat de la pell, però hi ha altres situacions de canvi accentuat del nostre cos, com l'embaràs i la lactància, la pubertat, les variacions de pes brusques o determinats tractaments farmacològics com, per exemple , els corticoides tòpics, que poden igualment alterar la cohesió cutània. És llavors quan es corre el risc d'aparició d'estries.

 

Les estries són marques cutànies que es produeixen pel trencament i pèrdua parcial d'aquestes fibres de col·lagen i elastina que es troben a la dermis. Es caracteritzen per l'aprimament i enfonsament localitzat de la pell, donant lloc a depressions lineals de textura irregular i color vermellós, violaci o nacrat, segons el temps que hagi passat des de la seva aparició.

 

 

L'embaràs i lactància, el moment més delicat

 

Un alt percentatge de joves pateix l'aparició d'estries quan el seu cos es transforma en arribar a la pubertat. Però és a l'embaràs i lactància quan aquest risc s'incrementa més. Entre el 75 i el 95% de les dones desenvolupa estries durant la gestació, sobretot a partir de les 24 setmanes, moment en què es produeix un ràpid estirament de la pell. Les zones més sensibles a l'esquinçament de fibres són aquelles en què el canvi de volum és més accentuat, com l'abdomen, les mames, els glutis, les cuixes i els malucs.

 

En ocasions pot resultar un problema estètic que podria prevenir-se utilitzant correctament productes específics que evitin la seva aparició i desenvolupament.

  

 

Estriax prevé la seva aparició i millora la seva aparença

 

Laboratorios Viñas, avalat per una àmplia experiència en productes dermatològics, presenta Estriax, una crema que preveu l'aparició d'estries i millora l'aparença i visibilitat de les ja existents.

 

La seva formulació conté Hidraelast, un compost innovador amb agents altament hidratants i actius procedents de les llavors de carbassa (Cucurbita pepo) que afavoreixen la síntesi de col·lagen i preserven la xarxa de fibres elàstiques de la pell, inhibint la degradació d'aquestes per enzims proteolítics. D'aquesta manera, es contribueix a reduir l'aparició d'estries i a potenciar l'elasticitat i flexibilitat de la pell. A més, la fórmula d'Estriax conté èsters lipídics i glicerina, que afegeixen flexibilitat i proporcionen protecció i hidratació a la pell.

 

L'eficàcia de Estriax està demostrada mitjançant estudis concloents: Un estudi clínic realitzat amb Estriax durant 8 setmanes, en 84 dones en risc de patir estries per embaràs o amb estries prèvies concloure que Estriax va prevenir en un 83% dels casos l'aparició de noves estries , amb una excel·lent tolerabilitat i acceptabilitat cosmeto-galènica. L'eficàcia global preventiva va ser considerada bona pel 93% de les dones participants.

 

En un altre estudi Estriax amb Hidraelast, realitzat davant placebo, es va avaluar la variació percentual en les propietats biomecàniques de pells, després de 12 setmanes de tractament en 33 dones voluntàries (edat mitjana = 37 anys). En aquest cas es va demostrar una millora significativa de la tonicitat, elasticitat, deformació i regressió de les zones tractades amb Estriax en relació amb placebo.

 

 

5 CLAUS PER A LA PREVENCIÓ DE L'APARICIÓ DE ESTRIES

 

  1. Hidratar la pell: una pell hidratada serà menys vulnerable a l'aparició d'estries. Per a això, és molt important tenir l'hàbit de beure la suficient quantitat d'aigua durant el dia (especialment durant els mesos més calorosos) i aplicar crema hidratant cada dia.
  2. Evitar canvis bruscos de pes: quan es produeix un estirament en poc temps, les fibres elàstiques de la dermis poden trencar-se i aparèixer les estries. És important que qualsevol canvi de pes corporal tingui lloc de forma gradual i estable en el temps.
  3. Prevenir l'aparició d'estries durant l'adolescència: a causa dels canvis que es donen, durant aquesta etapa de la vida, tant de creixement com de desenvolupament, és important que els joves aprenguin i adquireixin l'hàbit de mantenir una pell ben hidratada.
  4. Evitar l'aparició d'estries durant l'embaràs: l'embaràs provoca un ràpid estirament de la pell, sobretot a l'abdomen. Per això és fonamental, des del primer mes de gestació, hidratar la pell en profunditat i aplicar diàriament un producte antiestries. S'aconsella iniciar l'ús d'aquests productes des de l'inici de l'embaràs, però hauria de ser imprescindible a partir de la setmana 24 de gestació i especialment en mares primerenques, que és on es dóna una major incidència d'aparició d'estries.
  5. Tractar les estries: com més aviat, millor. Si es preveu un canvi brusc de volum, cal aplicar cremes antiestries de manera preventiva que incloguin actius hidratants, nutritius i que estimulin la síntesi de col·lagen i elastina. Un cop hagin aparegut, s'ha de seguir amb el tractament per evitar el seu creixement i major desenvolupament. S'ha de tenir en compte que l'evolució de les lesions dependrà de les cures que li proporcionem en les primeres fases, el que s'anomena "estries rubra", i encara presenten coloració rosada o porpra.

Productes relacionats

Más Comparteix