La familia Pharmachups creix amb l’Oralchup Cola

20-10-2022

A Laboratorios Viñas portem anys treballant i investigant les millors fórmules per cuidar la salut i el benestar de les famílies. Ja el 1960, el laboratori va llançar Oralsone infantil, un producte que ràpidament es va convertir en un dels més demandats a les farmàcies, així com imprescindible en multitud de llars i que a dia d'avui segueix tenint un pes rellevant al mercat sota la marca Oralchup.

L'Oralchup de sempre ara amb sabor a cola:

El nou Oralchup Cola s´incorpora a la gamma Pharmachups. La fórmula, amb àcid hialurònic i zinc d'origen natural, fa que sigui un producte molt complet i tan efectiu com segur. Junts, hidraten la mucosa de la boca de forma natural en dissoldre's a la boca.

La piruleta: el format ideal

El seu nou gust de cola és un dels favorits dels nens, i la seva forma de piruleta per xuclar evita que s'empassi de cop i es dissolgui lentament a la boca.

Indicat per als nens més grans de 3 anys, és una forma pràctica i segura de tenir cura dels petits de la casa.

Winter is coming i Pharmachups tenen una gamma completa a prova de DRAMITAS

Totes les famílies saben que al començar l’escola i arribar el canvi de temperatures, la salut dels més petits de la casa se'n ressent gairebé de forma automàtica. La preocupació de les mares està més que justificada i és que, amb les agendes tan atapeïdes, la temuda trucada de l'escola demanant que els vagin a buscar perquè estan malalts suposa un veritable problema d'organització laboral i domèstic.

La por més gran d'una mare sempre és que els seus fills es posin malalts, però avui dia amb el ritme frenètic, un petit refredat i una lleu febre pot suposar un trastorn enorme en el delicat equilibri diari per arribar a tot.

A això s'hi uneix que quan els nens estan malalts, calmar-los i tranquil·litzar-los és una prioritat per a la seva mare. Però també és un moment de gran estrès: els petits estan altament demandants i la tasca d'administrar un producte per tenir-ne cura es pot convertir en una guerra.

Tenir cura dels teus és molt fàcil...

Pharmachups és la gamma de productes per a la cura infantil, amb ingredients d'origen natural i en forma de divertides piruletes que facilita la presa dels productes de manera eficaç i divertida.

La gamma, que acaba d'incorporar Pharmachup Oralchup Cola, consta de 3 productes llançats al mes de març passat i que ara amb l'arribada del fred són a la ment tant de mares com de farmàcies.

- Pharmachups Inmunochup és un complement alimentari especialment formulat per reforçar les defenses alhora que redueix el cansament i la fatiga. A la seva fórmula destaquen el Pròpolis, la Vitamina B6 que contribueix al funcionament normal del sistema immunitari i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, mentre que la Vitamina E contribueix a la protecció de les cèl·lules davant el dany oxidatiu.

- Pharmachups Tosichup és un complement alimentari formulat per suavitzar la gola i la mucosa bucofaríngia, gràcies a l'efecte que produeixen aquestes pastilles per xuclar al dissoldre's a la boca. A base d'Altea, Hedera Helix i Àcid hialurònic. Inclou mel i llimona, dos ingredients utilitzats tradicionalment per a la cura dels més petits.

- Pharmachups Farinchup és un complement alimentari que ajuda al benestar de les vies respiratòries altes alleujant aquestes molèsties que tant afecten els nens. Tot i ser processos lleus (dificultat per empassar, molèstia contínua) i que no solen requerir atenció mèdica, sí que alteren notablement la vida dels més petits i requereixen una solució. La seva fórmula base de Farigola, que contribueix al benestar del tracte respiratori superior i d'Àcid hialurònic està reforçada amb mel i llimona, utilitzats tradicionalment per a la cura de les vies respiratòries tant de nens com d'adults.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi

Configuració personalitzada |