Liposomial Well-Aging, cosmètica per a pells madures

09-11-2022

El 18 d'octubre és el dia de la menopausa i volem destacar tots els canvis que pateixen les dones quan arriben a aquesta etapa. Concretament la pell comença a mostrar els primers signes de que alguna cosa està canviant, la cara es mostra opaca i grisa, a causa de la menor oxigenació, es redueix la producció de col·lagen i àcid hialurònic i, a més, en aquest moment de la vida, es comencen a notar les conseqüències de l’exposició solar.

Liposomial® Well-Aging, de Laboratorios Viñas, és la gamma de cosmètica farmacèutica experta en combatre els signes de l'edat en pells de cinquanta anys i acompanyar-les en aquesta etapa tan important de la vida.

Canvis a partir dels 50

La nostra pell, principal barrera de defensa davant de les agressions externes, pateix canvis i es debilita amb el pas del temps. L'aparició d'arrugues o línies d'expressió, la pèrdua d'elasticitat i els canvis a l'oval facial són alguns dels efectes més visibles amb l'arribada de la menopausa, terme que defineix el cessament permanent de les menstruacions a causa de la pèrdua d'activitat fol·licular de l'ovari. El període posterior, el temps que segueix a l'última menstruació fins als 65 anys, s'anomena postmenopausia.

És cert que la predisposició genètica hi té molt a dir, però durant el climateri se succeeixen una sèrie de canvis, modificacions en els diferents estrats i estructures que conformen la pell. Parlem d’un deteriorament epidèrmic més relacionat amb la deficiència d’estrògens que amb l’envelliment cronològic. De fet, durant els primers anys de la menopausa es pot observar una reducció del 30% a les proteïnes estructurals de la pell, el col·lagen tipus I i III. En anys posteriors, la quantitat total de col·lagen es redueix de forma dràstica i es relaciona directament amb la disminució dels estrògens.

Tota la gamma de Liposomial Well-Aging està formulada amb l'innovador LWA Complex® amb actius que conformen les 4 accions: Acció Detox, que afavoreix la desintoxicació de les cèl·lules cutànies i perllonga la seva longevitat, Acció Antioxidant, neutralitza els radicals lliures, Acció Reparadora, manté una pell més hidratada, nodrida i elàstica, i Acció Reafirmant, amb un efecte tensor i allisador immediat.

Liposomial Well-Aging, la gamma més completa per mimar les pells madures

Per lluir perfectes només cal tenir en compte les necessitats concretes que la pell presenta a partir dels 50. Coneix els productes, ideals també per regalar, d'aquesta línia pensada per a les cinquantenàries:

 

Fonts:

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi

Configuració personalitzada |