El nostre Lloc Web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació / X


MelatoZinc, ara en gotes. Un nou format per a dormir més i viure millor

MelatoZinc, ara en gotes. Un nou format per a dormir més i viure millor

 

Dormir malament ens converteix en una versió apagada de nosaltres mateixos. Quan patim alteracions en el patró del son es desencadenen una sèrie de conseqüències que menyscaben la nostra salut i benestar. Ens sentim més cansats i irritables, el que comporta un deteriorament en les nostres relacions, i la capacitat cognitiva es ressent, afectant el nostre rendiment laboral.

 

Tot i que les necessitats varien en cada etapa de la vida, la National Sleep Foundation considera saludable, en persones adultes, dormir entre 7-9 hores. A partir dels 65 anys, la xifra se situa entre les 7-8 hores. Per desgràcia, a moltes persones els resulta impossible complir aquestes recomanacions. Segons dades recollides per la Societat Espanyola de Neurologia (SEN), entre un 20% i un 48% de la població adulta pateix, en algun moment de la seva vida, dificultat per iniciar o mantenir la son -amb especial incidència en dones i gent gran -, i almenys un 10% pateix algun trastorn crònic i greu de son. Quan això passa, el moment d'anar-se'n al llit, en lloc de ser una promesa de descans, es converteix en un malson.

 

Melatonina i zinc, una barreja efectiva contra l'insomni i el decaïment associat

 

La melatonina és una substància natural que produeix el nostre cervell i que intervé en la regulació del ritme fisiològic de la son. La seva producció augmenta amb la foscor, preparant el cos per dormir, i disminueix amb la llum per ajudar-nos a despertar. Diferents estudis han demostrat la seva capacitat per disminuir el temps per agafar la son, millorar la qualitat global del mateix i incrementar la seva durada.

 

El zinc, per la seva banda, és un oligoelement essencial que contribueix a mantenir la funció cognitiva normal, a millorar l'estat d'ànim, i a protegir les cèl·lules enfront de l'estrès oxidatiu, actuant en el sistema nerviós central.

 

MelatoZinc, de Laboratoris Viñas, uneix en la seva formulació aquests dos components. A la primera línia d'abordatge de l'insomni amb decaïment associat (menopausa, depressió, ansietat, estrès, fibromiàlgia, jet-lag / torns de nit ...), MelatoZinc ajuda a afrontar aquest tipus de trastorns trencant el cercle insomni-decaïment que afecta a moltes persones. Amb un bon perfil de seguretat i sense els inconvenients que presenten les benzodiazepines, ja que no genera habituació, dependència, ni efectes hipnòtic-sedants. Alhora, millora la capacitat d'atenció, reacció i memòria i evita el risc de caigudes i fractures per somnolència diürna.

 

MelatoZinc Gotas, una presentació amb més avantatges

 

MelatoZinc Gotas, la nova presentació que se suma al ja existent MelatoZinc Cápsulas, incorpora a l'eficàcia de la seva fórmula, beneficis i avantatges associats al format. El seu flascó comptagotes amb dosificador permet:

 

 • Una major versatilitat en la dosificació, pautant increments o disminucions progressius segons l'evolució del pacient i millorant l'adherència i / o combinació amb altres possibles tractaments.
 • Facilitat d'administració en pacients amb problemes de deglució o pacients no col·laboradors (disfàgia, Alzheimer, Parkinson ...).
 • Ràpida absorció. Amb un efecte ràpid, MelatoZinc Gotas pot administrar directament o barrejat amb qualsevol líquid (mai en begudes alcohòliques) o semilíquid (iogurt).
 • Instruccions d'ús: s'aconsella prendre 4 gotes al dia uns 30 minuts abans d'anar a dormir, procurant que sigui sempre a la mateixa hora. Si no és possible anar a dormir a la mateixa hora, prendre el producte 30 minuts abans d'anar a dormir.

 

Quatre gotes contenen 1 mg de melatonina i 2 mg de zinc.

L'efecte beneficiós s'obté amb una ingesta d'1 mg de melatonina poc abans d'anar a dormir.

 

Flascó contenint 30 ml de solució. No recomanat durant l'embaràs, la lactància o en nens menors de 3 anys.

 

Què pots fer per dormir millor?

 

Durant el dia

 • Mantenir un horari regular per anar a dormir i aixecar-te.
 • Evitar romandre al llit més de les necessitats reals de son.
 • No dormir durant el dia o fer migdiades prolongades (més de 30 minuts.)
 • Restringir estimulants com el tabac, el cafè, te, refrescos de cola o alcohol, especialment a partir de migdia.
 • Practicar exercici físic moderat de forma regular, preferentment abans de la mitja tarda i amb exposició a la llum solar.

 

Hores abans d'anar a dormir

 • Evitar activitats estressants, que requereixin molta atenció o exercici vigorós.
 • Sopar de forma equilibrada i lleugera.
 • Practicar exercicis de relaxació, com concentrar-se en una respiració lenta i pausada.
 • Prendre un bany d'aigua a temperatura corporal si necessitem un plus de relaxació.

 

A la nit

 • Crear condicions ambientals adequades per al somni, com una temperatura agradable, foscor, silenci, roba còmoda...
 • Repetir cada nit un ritual que ens disposi mentalment a dormir (apagar els aparells electrònics, abaixar la persiana ...).
 • Anar al llit quan es percebin símptomes de son.
 • Si, un cop al llit, no podem dormir, passats els 30 minuts és millor aixecar-se, anar a una altra habitació i dur a terme una activitat relaxada, com llegir. Tornar a l'habitació quan es torni a tenir son.

 

Productes relacionats

Más Comparteix