MelatoZinc, ara en gotes. Un nou format per a dormir més i viure millor

29-08-2019

Dormir malament ens converteix en una versió apagada de nosaltres mateixos. Quan patim alteracions en el patró del son es desencadenen una sèrie de conseqüències que menyscaben la nostra salut i benestar. Ens sentim més cansats i irritables, el que comporta un deteriorament en les nostres relacions, i la capacitat cognitiva es ressent, afectant el nostre rendiment laboral.

Tot i que les necessitats varien en cada etapa de la vida, la National Sleep Foundation considera saludable, en persones adultes, dormir entre 7-9 hores. A partir dels 65 anys, la xifra se situa entre les 7-8 hores. Per desgràcia, a moltes persones els resulta impossible complir aquestes recomanacions. Segons dades recollides per la Societat Espanyola de Neurologia (SEN), entre un 20% i un 48% de la població adulta pateix, en algun moment de la seva vida, dificultat per iniciar o mantenir la son -amb especial incidència en dones i gent gran -, i almenys un 10% pateix algun trastorn crònic i greu de son. Quan això passa, el moment d'anar-se'n al llit, en lloc de ser una promesa de descans, es converteix en un malson.

Melatonina i zinc, una barreja efectiva contra l'insomni i el decaïment associat

La melatonina és una substància natural que produeix el nostre cervell i que intervé en la regulació del ritme fisiològic de la son. La seva producció augmenta amb la foscor, preparant el cos per dormir, i disminueix amb la llum per ajudar-nos a despertar. Diferents estudis han demostrat la seva capacitat per disminuir el temps per agafar la son, millorar la qualitat global del mateix i incrementar la seva durada.

El zinc, per la seva banda, és un oligoelement essencial que contribueix a mantenir la funció cognitiva normal, a millorar l'estat d'ànim, i a protegir les cèl·lules enfront de l'estrès oxidatiu, actuant en el sistema nerviós central.

MelatoZinc, de Laboratoris Viñas, uneix en la seva formulació aquests dos components. A la primera línia d'abordatge de l'insomni amb decaïment associat (menopausa, depressió, ansietat, estrès, fibromiàlgia, jet-lag / torns de nit ...), MelatoZinc ajuda a afrontar aquest tipus de trastorns trencant el cercle insomni-decaïment que afecta a moltes persones. Amb un bon perfil de seguretat i sense els inconvenients que presenten les benzodiazepines, ja que no genera habituació, dependència, ni efectes hipnòtic-sedants. Alhora, millora la capacitat d'atenció, reacció i memòria i evita el risc de caigudes i fractures per somnolència diürna.

MelatoZinc Gotas, una presentació amb més avantatges

MelatoZinc Gotas, la nova presentació que se suma al ja existent MelatoZinc Cápsulas, incorpora a l'eficàcia de la seva fórmula, beneficis i avantatges associats al format. El seu flascó comptagotes amb dosificador permet:

Quatre gotes contenen 1 mg de melatonina i 2 mg de zinc.

L'efecte beneficiós s'obté amb una ingesta d'1 mg de melatonina poc abans d'anar a dormir.

Flascó contenint 30 ml de solució. No recomanat durant l'embaràs, la lactància o en nens menors de 3 anys.

Què pots fer per dormir millor?

Durant el dia

Hores abans d'anar a dormir

A la nit

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.