Recupera la blancor del teu somriure amb Dentiblanc Blanqueador Intensivo

10-12-2019

Unes dents blanques són sinònim de salut i bellesa. Quan l'esmalt comença a esgrogueir, la nostra imatge perd vitalitat i ens tirem anys a sobre. Igual que cuidem la nostra pell per mantenir-la lliure d'arrugues i taques, és lògic que ens preocupem per l'estètica de les nostres dents.

Un somriure cuidada i bonica juga un paper fonamental a l'hora de valorar l'aspecte d'una persona. No és estrany que mantenir blanques les nostres dents s'hagi convertit en una preocupació estètica recurrent. És un problema que a tots ens afecta. L'esmalt de les dents és porós i, amb el pas dels anys, va absorbint substàncies que deterioren la seva blancor natural. En aquest procés influeixen factors com el consum de determinats aliments i begudes o hàbits com el tabac. Afortunadament, hi ha dentifricis que ajuden a revertir la situació.

Un dentifrici que blanqueja sense agredir

Dentiblanc Blanqueador Intensivo, de Laboratorios Viñas, és un dentifrici per a la higiene bucodental de potent acció blanquejadora. No es tracta d'un blanquejador temporal, sinó d'un producte higiènic d'ús diari i continuat que recupera o manté el blanc natural de les dents, reforça l'esmalt, prevé la càries i la formació de placa i tosca, garantint uns resultats excel·lents de neteja, brillantor i blancor.

Dentiblanc Blanqueador Intensivo basa la seva eficàcia i seguretat en una fórmula amb actius d'origen natural i en la seva composició de pH neutre, lliure de forts àcids i peròxids. La papaïna, un enzim obtinguda del fruit de la papaia (Carica papaia), té un paper rellevant en la seva composició per la seva acció proteolítica, ja que afavoreix l'eliminació de les restes proteiques adherides a l'esmalt de les dents, allà on el raspall no arriba . Altres actius d'origen natural presents són l'extracte de flors i fulles de menta, que li atorga un agradable sabor i frescor, el mentol, les propietats medicinals es coneixen des de fa més de 2.000 anys i que exerceix una acció refrescant i calmant, i la glicerina, un ingredient present en els olis vegetals que ajuda a mantenir el grau òptim d'hidratació.

La fórmula de Dentiblanc Blanqueador Intensivo es completa amb partícules arrodonides de sílica precipitada, que blanquegen i poleixen les dents sense danyar-los gràcies a la seva baixa abrasivitat, i amb l'acció del fluor, que contribueix a reforçar l'esmalt i a eliminar la placa i la tosca. La presència de diòxid de titani, un blanquejador òptic, accentua el blanc obtingut en l'esmalt per l'acció sinèrgica de la resta de components.

La gamma Dentiblanc, especialitzada en blanquejament dental, inclou els blanquejadors Intensivo, Extrafresh i PRO, i els col·lutoris Intensivo i Extrafresh: productes que netegen i blanquegen l'esmalt sense danyar-ho, gràcies a la seva fórmula suau i poc abrasiva, pel que poden usar-se a diari i de manera continuada.

Dentiblanc forma part de LV Viñas Nature, una àmplia gamma de productes de qualitat farmacèutica formulats amb ingredients d'origen natural, combinant el millor de la natura amb ciència i investigació.

3 claus per somriure millor

  1. Si vols mantenir les teves dents sanes, lliures de placa, tosca i càries, i lluir un blanc natural, renta les dents tres vegades a el dia, preferentment després dels àpats, i especialment abans d'anar a dormir, amb Dentiblanc Blanqueador Intensivo. Pots reforçar la seva acció blanquejadora amb Dentiblanc Colutorio que, a més, refresca l'alè i prevé l'halitosi.
  2. Raspalla les dents després d'ingerir begudes que acoloreixen, com el cafè, el te, el vi negre, els refrescos, begudes ensucrades i energètiques, l'alt contingut en àcids fa malbé l'esmalt. També després de prendre fruites i verdures de color intens com els nabius, les mores o la remolatxa. Sigues prudent també amb els caramels, a més del risc de càries que es deriva del seu alt contingut en sucre, inclouen colorants que afavoreixen la coloració de la dent.
  3. Si no pots tenir un raspall de dents a mà, tingues al menys una poma. La seva textura forta i fibrosa contribueix a netejar la dentadura mentre la masteguem, neutralitzant els àcids perjudicials per l'esmalt.
share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.