Visual Plus protegeix la funció visual normal

24-01-2023

Una funció visual normal requereix antioxidants i nutrients essencials per evitar processos degeneratius oculars associats a l’edat (1). Una dieta equilibrada ha de proporcionar tot allò que l'organisme necessita, però hi ha situacions en què es pot requerir una quantitat més gran d'alguns nutrients.

Assajos clínics i estudis epidemiològics consideren recomanables les vitamines B6, B9, B12, C i E, luteïna i zeaxantina, zinc, antocianòsids i els àcids Omega-3, no només com a prevenció sinó també per a una funció visual normal:

Visual Plus, nutrients oculars per a la salut visual

Visual Plus, de Laboratorios Viñas, protegeix la funció visual normal gràcies a la seva aportació d'àcids Omega-3 (360 mg per càpsula) i la combinació adequada de nutrients amb efecte protector davant del dany oxidatiu. La seva fórmula inclou nutrients essencials i antioxidants: vitamines B6, B9, B12, C i E, luteïna, zeaxantina, zinc, antocianòsids. Es presenta en un envàs de 30 càpsules.

L'estil de vida ajuda a protegir la funció visual normal

 

Fonts:

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi

Configuració personalitzada |