Avís important

La informació que figura en aquesta secció està dirigida exclussivament a professionals sanitaris facultats per a prescriure o dispensar medicaments, per la qual cosa es requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació. En cas de no pertànyer a aquest col·lectiu, us preguem que us abstingueu de continuar.

Declaro que sóc professional sanitari amb capacitat de prescripció o dispensació a Espanya.

Laboratorios Viñas instal·la 770 plaques solars amb les què evitarà l'emissió anual de més de 252 tones de CO2 a l'atmosfera

02-04-2024

A la nostra fàbrica de Rubí (Barcelona) s'ha dut a terme la instal·lació de 770 panells solars fotovoltaics. Per implementar aquest projecte, s'ha treballat amb SolarProfit, companyia líder en energies renovables, que s'ha encarregat des del disseny de la instal·lació fins a la col·locació de les plaques solars.

Amb aquesta iniciativa, s'evitarà l'emissió anual de més de 252 tones de CO2 a l'atmosfera, equivalent al que absorbeixen 1.264 arbres en uns 30 anys de vida. El sistema fotovoltaic generarà a l'any 491 MWh, fet que suposa el 39% del consum elèctric de les nostres instal·lacions.

La instal·lació dels 770 panells de 470 Wp s'ha realitzat de forma coplanar a la coberta, aconseguint una perfecta integració amb l'edifici, sense afectar el disseny i l'arquitectura.

A Laboratorios Viñas som conscients que la lluita contra el canvi climàtic és un compromís social i una tasca de tots. Per això, treballem en la implementació de polítiques i estratègies que minimitzin la nostra empremta ambiental, entre elles: la reducció de l'impacte ambiental en processos i productes, una optimització del consum de recursos o col·laborant amb els nostres proveïdors en la protecció del medi ambient i el compliment dels requisits ambientals aplicables.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. AQUI

Necessàries per raons tècniques

Anàlisi